![]() |
Re: Mobilne solucije?
Ma da, stari thread, znam.. Nego su nekim proizvodima ista imena, nekim ne kao tad? Pa sam se nesto zabunio, uglavnom snaci cu se vec nesto :)
|
Pa javi kako je i?lo!
|
Evo snasao sam se za oznake.. Ako koga interesuje..
KR P = 75kg/m3 - Dimenzije Ploca 100x600 cm KR Pod Classic = 100kg/m3 - Dimenzije 100x600cm KR Fas = 130kg/m3 - Dimenzije 100x500cm To je to sto je mene interesovalo za sad...:) I jos 1 pitanje nenade.. Jel ok da u coskovima (superchunks) redjam KR POD Classic od 100kg/m3 ili da idem na ovu laksu od 75kg? To mi nesto nije najjasnije bilo u tvojoj prici po drugim threadovima?? To jest da li kad kazes nekom da stavi laksu vunu u coskovima mislis na ustedu novca za materijal ili je tako bolje? Nije mi neka velika razlika u parama, tako da mi nije neki problem da stavim tezu (100kg vunu). |
3 Attachment(s)
Evo slika za kosture coskova i klasicni skyline.
Napred hipotenuza 70cm, na zadnjoj strani hipotenuza 60cm (jbg nisam mogao vise zbog vrata). Je li veliki problem sto tu nije ispostovana simetrija? Mozda je bilo bolje da idem i naprijed sa 60cm hipotenuzom? Mada sad je kasno.. :) Ostale slike svih panela, cloudova i mobilnih panela cu kacit brzo, jer su tamo u radionici gdje sam rezao i sklapao.. Nemam aparat tako da su slike sa mobilnog.:ups: |
Idi sa 75kg/m3 kod kutnih absorbera.
... jedno je kateta a drugo hipotenuza:D... ne nije problem ali neka bude simetrija na smer slu?anja, znači kakav je superchunks po obliki na levoj neka bude i na desnoj strani. Ma dovoljno dobre fotke. PRD 2D difuzor tipa Skyline si pravio od pravog drveta? Priporučljivo je od nekog "mrtvog"/stabilnog mateijala koji sa vremenom ne menja dimenzije jer difuzor je priporučljivo praviti na 0,1-0,2mm precizno ili nije to ba? to. ... ali svakako mnogo bolje to nego ni?ta ili kakav policilindar. |
Pa i mislim na hipotenuzu (najduzu stranu pravouglog trougla). Osim ako nisam zaboravio pitagorinu teoremu.:D..
Da, pravio sam od camovine difuzor. Pravio sam ga i rezao po 'pravim' dimenzijama. Ako se drvo malo izvitoperi, to je visha sila :) |
Ok to za oblike uglova jasno. A zasto sa 75kg/m3 a ne sa 100kg/m3.. Sad razmisljam onom seljackom filozofijom vise je bolje.
Mada opet kad pomislim da u obroku mozes staviti kg soli, pada mi teza u neko drugo pitanje:D I da, isprojektovao sam superchunkse tako da ce bit malo gap-a izmedju zida i vune. jel to ok? |
Quote:
Dobro da ali da zna? ubuduče kad pravi? difuzore kako je priporučeno oko preciznosti kod difuzora. |
Quote:
Ne, ne... Hipotenuza na zadnjoj stijeni 60cm, na prednjoj 70cm.. Dakle nisu iste dimenzije trapova na prednjem i zadnjem zidu. To sam mislio |
Aha tako misli? (oko hipotenuza), razumem.
Pa kad se prave debeli elementi nije najgu?če najbolje. Nije ok da je airgap izza supechunksa, pojaviče ti se izra?eniji impedantni skok oko 100Hz, uba?iče? to ako upotrebi? 75kg/m3 vunu. Nemoj sad da ti to obrazla?em i da pi?em jer se mi ne da, veruj.:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM. |