![]() |
Re: Akademija besplatno za bendove
Quote:
Problem je sto ljudi barataju raznoraznim izrazima vezanim za muziku, a ne znaju uopste sta znace...skoro sam gledao na TVu gde jedan iz nekog benda govori "kako su zavrsili snimanje, pa ce sad da rade mastering.." Semantika je cudo... |
Quote:
Pa ?ta je konstruktivno u obja?njavanju ?ta radi basista? Da ne pričam o onome mudrovanju kako producent ne vrti dugmiće i ?ta u stvari treba da radi. Mislim da je tvoje obja?njenje da on okuplja tim jednako pojednostavljeno kao i moje sa dugmićima. Ali, kao ?to rekoh, nije mi do zezanja, kao ?to mo?e? videti u splitovanom topiku. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Svi imaju isu sustinu posla, nacin i nije bitan toliko u celoj prici. Poenta je u tome sta mu je posao. Insistiram na tome jer vecina ljudi ne zna sta znaci rec "producent" |
Quote:
|
auuuu! al' se rasplamsalo....:shock:
Mr Znak voli uvek da ima zadnju rec...ako niste primetili !! He, he...nacitan momak, prati sve o je sta radio, itd... pa zar nismo zvakali o ulozi producenta milion puta na forumu..i SVI rade razlicito, imaju razlicite sisteme rada, merila, itd...ali nekako uvek na kraju krajnji cilj - dobra pesma - ugleda svetlo dana. Ima producenata koji neznaju ni da sviraju, ni da snimaju, ali imaju UVO; ima ih koji vole sve da rade sami...ima ih koji rade u timu od 2-3 coveka sa podeljenim duznostima...ima gi raznih ! ima bendova koji vole da rade bez producenta itd...sve ima i sve moze ! OK? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
na kraju nece biti dovoljno bendova za sve skole !!!:ups::ups:
i ima ucionice / snimaonice da zvrndaju prazne....:( |
All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM. |