![]() |
Re: gotivan studio
Pa dobro DaBear, ne mora biti, ja gotovo iskljucivo slusam glazbu nastalu u zadnjih par godina pa ipak imam respekt prema nekim starijim imenima koja su nesto znacila.
Postaviti se u ono vrijeme i reci da su Doorsi imali osrednje pjesme (kao kolega Google) je izvan svake pameti. Bilo je i tada ohoho osrednjih bendova ali Doorsi nisu medju njima... |
Quote:
|
Quote:
starac Focho od stotinu lijeta :rotfl: |
Quote:
A Dorsi uop?te nisu daleka pro?lost, to nije čak ni Bah, jer velikim delima vreme ni?ta ne oduzima. Zamisli da ljudi prestanu da čitaju Odiseju jer je Homer omatorio! Uostalom, kriza u muzici je trenutna i samo je pitanje vremena kad će se pojaviti novi veliki umetnici čije će se pesme slu?ati zajedno sa Dorsima i za sto godina, kad ovo ?to sad u trendu bude uveliko zaboravljeno i zakopano. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Kao nasup, Morison je bio atrakcija, pogotovo za adolescente. Ali kada se sve to stavi na notni papir- ima vrlo malo, meni njihov scenski nastup ne znaci NISTA, kao ni bezvezna prica oko njih... Tu slabo ima muzike. Onaj koji se na tu pricu/nastup lozi, on nije zainteresovan za muziku. Quote:
Quote:
To je jedno isto, u drugacijoj formi. Quote:
Quote:
Sou biznis i umetnost, ne biti isto. |
Quote:
|
Quote:
Tako da toplo savetujem mlade chlanove da njegove savete uzmu sa veeelikom rezervom :wink::wink::wink: |
Quote:
|
Quote:
To je sou biznis gde frontmeni obicno glume budalu, da bi se sve to bolje prodalo, dok je muzika vrlo sporedna u svemu tome, a najcesce je uopste nema. Quote:
Gitarista je na momente imaso vrlo los ton, i vrlo bezvezne improvizacije, klavijaturista je uvek bio solidan. Bubnjar im je verovatno najbolji svirac u bendu, dok Morison uopste nije pevac. Zasto ti je tesko shvatiti da je u pitanju obican sou biznis koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa muzikom? Nisi valjda mislio da su u pitanju umetnici? To je isto kao kad kazes da dj ne svira i da nije umetnik vec covek iz sou biznisa, isto kao i razni ekstrmni pravci sou biznisa, ded metal, hard core i sl. Odmah se svi uvrede... |
Quote:
Isto kao i tvrdnja da dj nije muzicar i sl. Nije mi jasno zasto ti je to iritantno? Da nisi i ti umetnik koji svira na gramofonu i slaze lupove? :) Quote:
Quote:
Quote:
Obicno se tada sluzi projekcijama, ako znas sta je to, posto imas znanje za razliku od mene. Koji si faklutet zavrsio? Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:34 PM. |