![]() |
Re: URS Saturation ljubitelji :)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ Google
Zelim da te upoznam i slikam. |
Bolje upoznaj neku devojku.
|
Quote:
Vidi, nemoj da se ljutis, juce sam drugaru rekao da sam na tvojoj strani, kako si ti samo nespretan u svojim izjavama, a sumnjam da si neznalica i zametenjak kako "izgledas" ovde, ali opet si pisao nesto i opet si me zabrinuo... :) Ne znam, nekako i kad ne mogu da ti odolim a da ti ne napisem da si kralj, ili da si razvalio, i dalje si mi simpatican i vise sam na tvojoj strani nego sto nisam... :wink: Ali, hajde malo procitaj sta si nakuckao pre nego sledeci put kliknes submit, ha? :grin: |
Quote:
Nisam pricao konkretno o premieru kao jedinki. On je uvjek bio sempl delikates majstor sto se toga tice. Samo sam se kucajuci prisjetio nekih 'faca' iz garniture tog vremena hip hopa... Nista drugo.. Nego da ne offtopicujem... Ovaj Urs nisam mislim uopste ni probao iako ga imam instaliranog, tako da u tu diskusiju ne spadam dok ga jednog dana pristojno ne procackam. |
Quote:
Probaj ga... |
Quote:
Sto se tice topline zvuka, postoji citava mitologija oko toga, koja nema veze sa mozgom. |
Primjetio sam kad se ovdje diskutuje o nekim plug-inovima odma na nekim vst forumima gdje je omogucen download ti isti plugovi izbijaju u prvi plan!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |