Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Oliver Mandic - comeback? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=31488)

silicon science 30-12-2009 10:18 PM

Re: Oliver Mandic - comeback?

Sad sam pricao sa kolegom iz redakcije, kaze da je istina. I sto spominje limuna i ovog drugog nije fejk, oni su Cecini telohranitelji, zajebane face :shock: Dobio je klepe

google 30-12-2009 10:39 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 268112)
Da Vam nije sinulo da je to cika Zeljko ulozio u marketing pred promociju... Skandali su najbolji marketing na zalost...
:D

Skandal je jedno, a batine drugo. Ne verujem da Oliver mora dobiti batina, da bi mu krenulo.

Mozda, da RAZBIJE maler, sto da ne? Jedino sto su mu razbili p... umesto malera, al' daj sta das. :rotfl:

RokStudio 30-12-2009 11:08 PM

Quote:

Originally Posted by milanCHE (Post 268099)
Ba? me "čudi"........a jo? bih vi?e voleo da vidim gde bi se to sve usudio da nastupa (sem eventualno u?e Srbije) znajući za njegovo blisko dru?enje sa Arkanom devedesetih.......i bahato pona?anje u skladu sa tim..........?teta...a bio je cool tip..nekada...osamdesetih....

poz...

Izvinjavam se unapred na skretanju s teme. Ne bih da ispadne da sam ljubitelj Arkana i sličnih, ali moram da primetim da kao alias koristi? sliku i ime čoveka-zločinca koji je lično ubio ili nemilosrdno naredio da se ubije mnogo ljudi, pre svega zato ?to nisu bili komunisti (ili su pripadali drugoj struji komunista). Evo jednog njegovog citata (prevod na engleski):

"To send men to the firing squad, judicial proof is unnecessary...These procedures are an archaic bourgeois detail. This is a revolution! And a revolutionary must become a cold killing machine motivated by pure hate. We must create the pedagogy of the The Wall!"

slowstar 31-12-2009 07:00 PM

Nemojmo ljudi mnogo off topic....
Eto, nazalost, desilo se, ne prvi put, a ponavljam, covek ima jako dobre pesme, i uopste, mnogo dobro mu je "sviralo u glavi" - to verovatno znam malo bolje od vecine drugih njegovih prijatelja i saradnika....STETA DO NEBA!!!
Koristim ovu off top priliku da vam svima pozelim srecu, zdravlje, malo posla, i pre svega INSPIRACIJU PRACENU DOBRIM ZVUKOM!!!
Srdacno, iskreno,
Slowstar (sa zeljom da ne preraste u "neverstar")

SumAnuT 01-01-2010 01:45 PM

Slobo, moram da pitam nesto. Zasto se covek koji je uradio toliko toga kao ti i dalje oseca neostvarenim?

Arthur 02-01-2010 11:02 PM

moguće da je to ono, što više postižeš, to su ti veće ambicije. Prokletstvo talentovanih.

slowstar 03-01-2010 02:59 AM

Moram da vam se zahvalim najiskrenije za to sto mislite da sam "toliko toga ostvario" iako se i ne slazem sa tim, jer verovatno ne znate koliko sam ZAISTA toga ostvario. naime, veliki deo mog rada je bio "undercover" na sta sam pristajao da bih (eto moga nemorala) ostvario materijalnu dobit....bar da sam se obogatio...Nije na meni da pricam o tome, niti imam nameru, ali sam hteo samo da sebi pre svega malo olaksam. Nije jedan eminentan "kompozitor" filmske muzike potpisao nesto sto sam ja uradio ustvari, a isti je samo sedeo u studiju i klimao glavom u ritmu onoga sto sam bio prisiljen da "stvaram na licu mesta" jer isti "kompozitor" nije imao nikakvu ideju, a ako je i imao, zlo i naopako! tek tada je bio problem. Ne tvrdim da sam preterano talentovan, ali ziveo sam u "miljeu" u kome je nekim ljudima jednostavno "dato" da budu kompozitori, a nekime nije, ali neka je to na savesti danasnjih najeminentnijih "stvaraoca" filmske i instrumentalne muzike uopste. Eto, izvinjavam se na off topic-u, ali malo ste me "isprovocirali" sa dva prethodna posta, pa eto, matoro gundjalo u meni nije moglo, a da makar sebi ne olaksa malo...
Hvala na razumevanju! Sve najbolje!

Arthur 03-01-2010 10:14 AM

i i dalje nam ne reče šta te zapravo muči? ;)

DaBear 03-01-2010 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 268292)
i i dalje nam ne reče ?ta te zapravo muči? ;)

Pa na kraju se sve svede na "minuli rad" i koliko se para zaradilo i kako se neko sredio / okucio itd..
Moze da prica ko sta hoce, ali to je istina. Pogotovu kad porodica stigne, onda je je tek "veselo".
Ima i ljudi koji i u tim uslovima urade nesto ali malo ih je...

Zamislite nekoga ko je ceo (mladalacki) zivot "radio" neki minimal techno / drum & bass ili tako nesto...nekih 10-15 godina se snalazio za prezivljavanje, mozda je kao neki DJ i uspeo da naplati poneki gig.
Sve vreme je ostao "dosledan svojoj ideji" gde je muzika=art i radis sve iz ljubavi i za sebe (a ako se nekome svidja - super).
Onda odjednom ta "scena" PRESTANE DA POSTOJI, devojka rodi dete, i onda treba poceti da se zivi (od necega)..

Kao "underground" artist, doticna osoba nije razvila dodatne vestine i nemoze da radi druge stilove muzike; posto je sve vreme radio "cut & paste" muziku - ne zna da snima vokale ili gitare ili bubanj...
Oprema koju ima - vredi nista! Itd, itd...

Da se vratim malo na Slowstara - kod nas se nije bas mnogo ljudi ovajdilo ni od filmske muzike..(koliko ja znam) Ni Bata Kovac ni Simke, niko se ne racuna kao neki "bogatun". ?
Ovih 2-3 koji su uzeli neke pare, uzimaju i sa drugih strana a i to znamo kako.
Jedino sto je zatajilo (u Slowstar slucaju) kod nas, je to sto tantijemi koji se placaju za TV i radio nisu NIKAD bili onoliki koliki bi trebali da budu (a tu je NAJVECA ZARADA za kompozitore)

Ima tu puno toga..propuste se neke sanse, (znam i po sebi) poklekne se, ne reaguje se brzo u datom momentu itd itd...ima tu mnogo faktora.
I onda, kad sve to prodje, covek pocne da "premotava" gde se zajebao i odut to nezadovoljstvo..

"uspeh" u muzici je jako kratkotrajan. Ljudi se secaju samo posledenjeg projekta / pesme itd...SVE SE BRZO ZABORAVI...

All times are GMT +1. The time now is 06:37 PM.