![]() |
Re: DAW + Mikseta
Nepopravljivi su ljudi, za sve ostalo postoji majstor... ;)
Ipak, ako je tvoj najveci problem suming, onda ti zavidim, ja se borim sa, cini mi se, mnogo vecim demonima... :) :thumbsup: |
Quote:
|
Quote:
Dakle, jedini korak koji nas deli od summing softvera je da neko sedne i da ga napi?e :wink: @kravadinka: Nemam pojma na osnovu čega si zaključio da je summing moj (ili bilo čiji) najveći problem :confused: Pozdrav, Vasa |
Au al se ovde olutalo od pocetne teme :)
Mada opet,sve to i ima veze,zato sto kako ja vidim stvari posle puno vremena provedenog ispred raznih oprema sto digitalnih sto analognih,sto ITB sto OTB, sve se svodi na naviku i ono sto nekom licno lezi za rad... Dugo sam se lozio da imam gomilu opakog OTB,i sad kad to vec neko vreme imam,kapiram da se definitivno nisam skroz pronasao u tom okruzenju... Moj zakljucak baziran na iskustvu (samo)posmatranja koliko cesto koristim svoj OTB u miksu i masteringu i radu generalno,je da me od svog mog OTB-a,najsrecnijim cine dobri preampi... Sve drugo sto moze jedan dobar OTB, moze se postici i sa ITB varijantom-potpisujem. |
Quote:
BTW novi c5 dozvoljava lagan expord pojedinacnih kanala u neke wavove, koji se daju sabrati dalje. Uopste ne pricam o razlici ITB i OTB vec o razlicitom sumiranju razlicitih programa. Zasto ne bi sve radili u jednom, a sumirali u drugom programu (ili na DSPu zvucne karte)? |
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ma, nismo se razumeli..... ti si tacno pogodio ono sto mislim, samo sam greskom tebe citirao, pokusavajuci ostalima da posjasnim:):wink:
nekako mi logicno da naprave soft sa internim 64bit floating pointom i satur. simulacijom.... |
?to? Mali vam headroom? Deco, deco, ne valja vam head, a ni room.
|
Quote:
E hvala... Sad mi je jasnije. |
|
All times are GMT +1. The time now is 10:59 AM. |