Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   eric prydz istina ili laz??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=30202)

awacs 26-11-2009 02:40 PM

Re: eric prydz istina ili laz???

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 263744)
U ovome svemu su najveci prob forumi i istine koje kruze internetom gde su vise prisutne hipoteze nego istine iz praxe, da ne pominjem nepoznavanje elementarnih principa audio recordinga i mixinga nego odma odlazak u advanced level

:thumbsup: To sam 'teo reći, ali si ti rekao bolje i kraće :D

Pozdrav,

Vasa

lesha 26-11-2009 03:05 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 263742)
@linea:
Kad bude? otvorio svoj klub u Stokholmu verovatno će? na izlazu vraćati ljudima pare ako prepoznaju da si ih vaćario pu?tajući im muziku sklepanu u FL i Cubaseu.

vaso, bole ljude brige na cemu je sta radjeno, samo se mi oko toga zamlacujemo :wink:

Max 26-11-2009 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 263742)
+1001

Pitam se koliko je ljudi koji kupuju UAD-e zaista vrtelo dugmiće na "hardverskim" Urei 1176/8 (srebrni, crni, koje god izdanje bilo), a koliko ih je po forumima ili chat roomovima pročitalo da "taj-i-taj radi sa hardwareom" i to tumači kao Sveto Slovo :confused:

Pozdrav,

Vasa

Ja sam vrteo dugmice 10 godina na UA 1176 i sad imam i UAD i UA ..... ponovi mi pitanje ?

DaBear 26-11-2009 04:14 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 263753)
Ja sam vrteo dugmice 10 godina na UA 1176 i sad imam i UAD i UA ..... ponovi mi pitanje ?

Maxa nema po forumu i onda se pojavi pocne da ...hmmm..eh ..he he..!!
Gde si Max! Smatraj se jednim od mozda (max) 10 ljudi na forumu koji su "dirali" pravi 1176...sta je tu lose?
Pa morao je neko i u tu grupu...a znas na koga se odnosi....Pa na mladj narastaje ! he he..

I kakva je razlika..izmedju UA i UAD-a...? Znam ja - u uAD-u ima MNOGO 1176-ova...a u UA ima samo jedan...!!:wink:

Bockie 26-11-2009 04:18 PM

Quote:

Sve su to glupe frekvencije, samo ih treba organizovati da zvuče koliko-toliko skladno i prihvatljivo nekim ljudima koji će to na kraju da plate :)
Cika Vaso, aj kad budes isao do NS, javi, ceka te jedno 5 litara piva za ovo!

awacs 26-11-2009 04:20 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 263753)

Crni Maxe, đe se baš ti prepozna u tom pitanju :shock::confused: A da ga pročitaš još jedared?

Pun pozdrav,

Vasa

P.S. @lesha: Pa da, ali i mi smo valjda ljudi (ponekad, kad nismo prducenti :wink:)

P.P.S. @Big Bockie: Hehe, zaboravio sam na Envelope :D Jel' može još dva kila piva u to ime :wink: ? A i ne mora u NS, može i u BG ako ti svraćaš malo južnije... Zemun... to ti je još malo pa NS :wink:

Bockie 26-11-2009 04:52 PM

Vidim ja da cemo se olesiti u Pazovi...
:D:rotfl::D

InsaneEyes 26-11-2009 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 263662)
Jao a jel to ima negde na netu da se nadje ??:(:(
Bas imam zelju da pogledam to ...:banghead::mad:

ne verujem, vidi po ovim radnjama gde prodaju stare brojeve stranih caopisa, mozda ima tamo

DaBear 26-11-2009 05:32 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 263769)
ne verujem, vidi po ovim radnjama gde prodaju stare brojeve stranih caopisa, mozda ima tamo

evo vam link za video (na Google videos..ima sve)
pogledajte kako ljudi vladaju materijom!

http://www.offlimits-forum.com/phpBB...=5533&start=30

imate jos tonu video iz Future Musica ovde....nema spavanja nocas!! he he

zmaj 26-11-2009 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 263760)
Maxa nema po forumu i onda se pojavi pocne da ...hmmm..eh ..he he..!!
Gde si Max! Smatraj se jednim od mozda (max) 10 ljudi na forumu koji su "dirali" pravi 1176...sta je tu lose?
Pa morao je neko i u tu grupu...a znas na koga se odnosi....Pa na mladj narastaje ! he he..

I kakva je razlika..izmedju UA i UAD-a...? Znam ja - u uAD-u ima MNOGO 1176-ova...a u UA ima samo jedan...!!:wink:

Pa evo ja sam ti jedan iz te bas mlade generacije i imao sam prilike da vrtim dugmice na pravom i na UAD-u...i verovatno sam jedan od retkih iz te generacije koji bi i dalje vrteo dugmice:)
Prvo, ne mislim da su UAD i slicni losi, daleko od toga, sve je to vrh i sve to koristim... ali postoji nesto posebno u faderima, dugmicima, vu metrima... sta znam, verovatno ste vi u to vreme bili okruzeni samo time pa vam je i preko glave toga i nije vam interesantno, ali ja u moje vreme, ovo sada digitalno, sam krenuo od Triple Dat-a i monitora ispred sebe pa mi fali malo dugmica i zaista zelim da ispred mene stoje samo faderi, dugmici i zvucnici i da vise slusam a manje gledam... :( a posao, realno, sve zavrsava:wink:

All times are GMT +1. The time now is 06:07 AM.