![]() |
Re: eric prydz istina ili laz???
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gde si Max! Smatraj se jednim od mozda (max) 10 ljudi na forumu koji su "dirali" pravi 1176...sta je tu lose? Pa morao je neko i u tu grupu...a znas na koga se odnosi....Pa na mladj narastaje ! he he.. I kakva je razlika..izmedju UA i UAD-a...? Znam ja - u uAD-u ima MNOGO 1176-ova...a u UA ima samo jedan...!!:wink: |
Quote:
|
Quote:
Pun pozdrav, Vasa P.S. @lesha: Pa da, ali i mi smo valjda ljudi (ponekad, kad nismo prducenti :wink:) P.P.S. @Big Bockie: Hehe, zaboravio sam na Envelope :D Jel' može još dva kila piva u to ime :wink: ? A i ne mora u NS, može i u BG ako ti svraćaš malo južnije... Zemun... to ti je još malo pa NS :wink: |
Vidim ja da cemo se olesiti u Pazovi...
:D:rotfl::D |
Quote:
|
Quote:
pogledajte kako ljudi vladaju materijom! http://www.offlimits-forum.com/phpBB...=5533&start=30 imate jos tonu video iz Future Musica ovde....nema spavanja nocas!! he he |
Quote:
Prvo, ne mislim da su UAD i slicni losi, daleko od toga, sve je to vrh i sve to koristim... ali postoji nesto posebno u faderima, dugmicima, vu metrima... sta znam, verovatno ste vi u to vreme bili okruzeni samo time pa vam je i preko glave toga i nije vam interesantno, ali ja u moje vreme, ovo sada digitalno, sam krenuo od Triple Dat-a i monitora ispred sebe pa mi fali malo dugmica i zaista zelim da ispred mene stoje samo faderi, dugmici i zvucnici i da vise slusam a manje gledam... :( a posao, realno, sve zavrsava:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 06:07 AM. |