Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   HIT Face - Teenage elektro pop (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=30178)

HeatMan 16-11-2009 03:31 AM

Re: HIT Face - Teenage elektro pop

zaboravih da napishem.. ne volim kradje i sve to, ali ako to svi rade zashto ne bi i mi?
nekoliko muzichkih zanrova je zasnovano na kradji..
jbg ako nemash vishe inspiracije i/ili te mrzi da uradish neshto novo, digni jbg..

i na samom kraju, ako je pesma dobra, i ako se prodaje, ko ga jebe..

ugljesa 23-11-2009 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 261155)
Momak se zove Milan Stankovic. Takmicio se u pretposlednjim Zvezdama Granda. Izdvojio se pevanjem i imidzom. Nakon saradnje sa nama na 3 pesme, Solo, Nepristojna Ponuda i Face, postaje ozbiljan i diskografski. Prodao je mnogo diskova. Ima svetlu buducnost pred sobom, siguran sam.

Eto razloga zasto saradjujemo.:D A momak realno ne pripada Grandu!

Ispod je malo kvalitetniji rip videa. Pozdrav!

<object width="640" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/AIEq0gklQrI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>

Malo mi mozda jedino smeta taj imidz sa kosicom ali ok sta sad.
OCigledno da Milan naginje ka popu a ne ka grandu sto je plus:).
Nije da mrzim Grand nego je lepo za promenu cuti nesto drugo.
Sve pohvale za pesmu . .

awacs 23-11-2009 03:22 PM

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 263354)
Nije da mrzim Grand nego je lepo za promenu cuti nesto drugo.

Cenim da će sve to "drugo" uskoro postati "isto", po?to Grand očigledno ima nameru da ide ukorak sa vremenom. Prolazi vreme riba koje izgledaju kao san prosečnog vozača kamiona, dolazi vreme likova koji izgledaju gej, a pričaju kao strejt priču. Super pametno :thumbsup:

Sad će verovatno da krene cela lavina slične produkcije koja će na kraju da smori. I sve će to da bude Grand, po?to S. Popović nije budala. A on je taj koji deli otkaze i upo?ljava nove ljude. Kapiram da ni Perun nije budala, pa da će na vreme da ukapira trenutak u kom treba da promeni produkcijski stajling. A FACE-u će valjda kosmos da pomogne da ukapira da "njegov" uspeh zavisi od dobrih odnosa sa svima gorepomenutima.

Pozdrav,

Vasa

Bockie 23-11-2009 03:53 PM

Quote:

A FACE-u će valjda kosmos da pomogne da ukapira da "njegov" uspeh zavisi od dobrih odnosa sa svima gorepomenutima
Nesto kontam da od tih dobrih odnosa ona prica nece dugo da ostane "strejt"... :rotfl:

Geronimo 24-11-2009 04:23 PM

Perune koliko kosta mastering (O Mastering-a) po pesmi??
upitanju je balada.

perun 24-11-2009 07:15 PM

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 263538)
Perune koliko kosta mastering (O Mastering-a) po pesmi??
upitanju je balada.

Imas na nasem sajtu "pod-sajt" Olivera Jovanovica, tj. O Masteringa. Evo linka ka direktnom kontaktu, pozovi ga i reci da sam ti ja dao broj.

http://www.ateljetrag.com/o_mastering_contact.htm

Pozdrav.

perun 24-11-2009 07:41 PM

Quote:

Cenim da će sve to "drugo" uskoro postati "isto", po?to Grand očigledno ima nameru da ide ukorak sa vremenom. Prolazi vreme riba koje izgledaju kao san prosečnog vozača kamiona, dolazi vreme likova koji izgledaju gej, a pričaju kao strejt priču. Super pametno :thumbsup:
Lose cenis. Ovo nisu "Grand ideje". Bila je ljuta borba oko ovog tripa tokom pregovora i razgovora o tome u kom pravcu gurati Milana. Ispalo je odlicno na kraju. Za sve.

Quote:

Sad će verovatno da krene cela lavina slične produkcije koja će na kraju da smori. I sve će to da bude Grand, po?to S. Popović nije budala. A on je taj koji deli otkaze i upo?ljava nove ljude.
Ja ne radim za Popovica, kad se vec drzimo ove "druge" price... Radim sa svojim partnerom vec 11 godina pod pseudonimom Atelje Trag. Radili smo mnogo toga. Popovic nam je jednako dobar ili los klijent koliko i Karleusa, Merlin ili bilo ko drugi. A ti kojima moze da da otkaz tesko da mogu da mu naprave nesto slicno. Na kraju krajeva, zato je i zapoceo saradnju sa nama. Da se ne razumemo pogresno, nije ovo nista preterano extravagantno, samo je neocekivano i drugacije od vecine Grand izdanja.

Quote:

Kapiram da ni Perun nije budala, pa da će na vreme da ukapira trenutak u kom treba da promeni produkcijski stajling.
Nema u muzici mnogo kapiranja ili nekapiranja. Kao ni pravila. Bar u nasem slucaju. Pratimo svoju intuiciju i cini mi se da nas do sada nije povela stranputicom. Meni je sve to zajebancija, igra od koje vec dugo zivim, ali opet i prvenstveno igra. Iako drugi nas put i poziciju kapiraju kao nesto vrlo ozbiljno... Kako god.

Quote:

A FACE-u će valjda kosmos da pomogne da ukapira da "njegov" uspeh zavisi od dobrih odnosa sa svima gorepomenutima.
Ovo vec nisam skapirao!? Face je Milan ili...?

Pozdrav Awacs :wink:

awacs 24-11-2009 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 263545)
Lose cenis. Ovo nisu "Grand ideje". Bila je ljuta borba oko ovog tripa tokom pregovora i razgovora o tome u kom pravcu gurati Milana. Ispalo je odlicno na kraju. Za sve.

Nisam ja ni rekao da su to "Grand ideje". To su va?e ideje. A Grand ih je (posle du?eg ili kraćeg ubeđivanja) prihvatio. I prihvataće i plasiraće slične ideje i nadalje. To sam hteo da ka?em, a mislim da sam i rekao.

Quote:

Ja ne radim za Popovica, kad se vec drzimo ove "druge" price... Radim sa svojim partnerom vec 11 godina pod pseudonimom Atelje Trag. Radili smo mnogo toga. Popovic nam je jednako dobar ili los klijent koliko i Karleusa, Merlin ili bilo ko drugi.

Znam da nisi zaposlen kod Popovića, ali radi? za njega. Kao i za Karleu?u i Merlina i koga god. A cenim da je od svih navedenih jedino Popović taj čije ime znači "scena". Trendsetter, ?tagod. I "javlja" mi se da je trendsetter odlučio da promeni trend. Ovaj... malo se glupo osećam kada pričam to tebi, koji zna? to bolje nego ja :wink:

Quote:

Meni je sve to zajebancija, igra od koje vec dugo zivim, ali opet i prvenstveno igra. Iako drugi nas put i poziciju kapiraju kao nesto vrlo ozbiljno... Kako god.

?to jednom davno reče Doktor Spira: "Tim sam putem već pro?ao jednom, i zagonetke znam".

Quote:

Ovo vec nisam skapirao!? Face je Milan ili...?

Da, Face je Milan.

Pozdrav,

Vasa

perun 24-11-2009 08:33 PM

Kul. Skapirasmo se na kraju.

Pozdrav.

Geronimo 24-11-2009 10:33 PM

Super hvala ti puno.

Quote:

Originally Posted by perun (Post 263544)
Imas na nasem sajtu "pod-sajt" Olivera Jovanovica, tj. O Masteringa. Evo linka ka direktnom kontaktu, pozovi ga i reci da sam ti ja dao broj.

http://www.ateljetrag.com/o_mastering_contact.htm

Pozdrav.

All times are GMT +1. The time now is 04:56 AM.