Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Windows 7 u audio produkciji (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=30063)

zmaj 03-11-2009 09:44 PM

Re: Windows 7 u audio produkciji

Uglavnom zato sto je Windows kao operativni sistem jedno ogromno, odvratno, naaaajvece djubre... pa se ljudi valjda nadaju i potaljno iscekuju da ce bas ta nova verzija Windowsa resiti sve njihove muke koje imaju sa sadasnjom... do sada se pokazalo uzalud, jer se sustinski od prvog pa sve do ovog poslednjeg nista ne menja, iste muke, isti problemi, i uvek fali "ono nesto" i ceka se sledeca verzija... sta znam, valjda je zato cika Bill toliko bogat:wink:

LACKY 03-11-2009 09:59 PM

Nema simasla da sada ovo pretvorim ponovo u raspravu, o kokoski i jajetu.
Uvek postoji izbor, ima i OSX pa udri!
Tema je da razmenimo iskustva, koliko ovaj OS trenutno zadovoljava nase potrebe. I dali je bolji od predhodnika! Pa ako imas neko iskustvo, lepo!

Arthur 03-11-2009 10:04 PM

au, pa to ispade da svi mi koji se dobrovoljno odrekosmo OSX, smo budale? Ćoravi pored očiju i to? Lele, koliko bi ja možda daleko dogurao kao audio inžinjer da sam na vreme shvatio da je Windows smeće najveće a i Steinberg sa njim... možda bih do sada i sa Trevor Hornom radio...

STUDIOTON 03-11-2009 10:05 PM

Lesha dobro rece .. tek mozda ako se svi potrude do leta 2010 pa da se razmislja o prelasku ... kada sve bude dostupno i provereno ..

Lucky, lep ti background .. jel to Deafolt background sedmice :D

LACKY 03-11-2009 10:23 PM

Jasta nego lep.
Na stranu zezanje. Ali pod ovim OS-om ce vam raditi apsolutno sve kao i pod XP-om.
Jedina stvar je da vam hardver koji posedujete ima driver-e. Znaci sto se softa tice ja jos ne natrcah da nesto ne radi. Ima nekih sitnica koje nisu htele da rade, ali sam posle provalio da ne radi ni u XP-u sa Nuendom 4. Znaci nije bilo do OS-a.
Kao sto rece Vasa. Ja ne koristim mnogo Vst instrumente, ali evo, Ocean Way bubanj radi savrseno, tj. Kontakt.

LACKY 03-11-2009 10:25 PM

Sacekaj ti samo, dok Slobica snimi temu. Najebali smo ga.

awacs 03-11-2009 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 261434)
Lesha dobro rece .. tek mozda ako se svi potrude do leta 2010 pa da se razmislja o prelasku ... kada sve bude dostupno i provereno ..

Ne volim da se ?irim u dru?tvu, ali ja sam to rekao malo pre nego ?to je Lesha ponovio istu tezu. A ko zna koliko ljudi je to reklo pre mene :rotfl: A Leshi svaka čast - u pravu je isto koliko i bilo ko ko misli kao on... Recimo... ja :D

Samo mi nije jasno čemu onda uop?te slu?i ova tema.... a... ja sam je započeo.... e, jbg :banghead::banghead::banghead:

Pozdrav,

Vasa

STUDIOTON 03-11-2009 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 261458)
Ne volim da se širim u društvu, ali ja sam to rekao malo pre nego što je Lesha ponovio istu tezu. A ko zna koliko ljudi je to reklo pre mene :rotfl: A Leshi svaka čast - u pravu je isto koliko i bilo ko ko misli kao on... Recimo... ja :D

Samo mi nije jasno čemu onda uopšte služi ova tema.... a... ja sam je započeo.... e, jbg :banghead::banghead::banghead:

Pozdrav,

Vasa

u pravu si onda i ti :)

a tema sluzi sada da bi tada,tog jednog lepog dana .. bilo manje pitanja :wink:

awacs 03-11-2009 11:35 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 261459)
u pravu si onda i ti :)

a tema sluzi sada da bi tada,tog jednog lepog dana .. bilo manje pitanja :wink:

He, to je verovatno i LACKY-jev Delacroix mislio dok je slikao Slobodu koja vodi Narod, a vidi? u ?ta se ta Sloboda pretvorila.... U gomilu pitanja.... :rotfl::rotfl::ups:

Pozdrav,

Vasa

kejkz 03-11-2009 11:38 PM

Kralj je mrtav, zivela revolucija!

All times are GMT +1. The time now is 12:07 AM.