Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Pozdravlja vas Steinberg!!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29961)

Mika Technika 19-10-2009 01:30 AM

Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

instaliran, za sada radi i cubase 5

LACKY 19-10-2009 01:33 AM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 259602)
lacky,ti si presao na visi nivo.Vise ne jebes,sad podjebavas :)

Sta preostaje starijem coveku?

awacs 19-10-2009 02:01 AM

E, a da pitam, ako se ja sada navučem na taj krek, a posle pazarim UAD 2 Quad, oće li onda i moji drugari sa kojima bih delio 1176LN i Pultec Pro (sa UAD 1 naloga koji mi se nudi jeftino) isto da se navuku na moj krek ili svaki krek može da ima svoj nalog, pa da svako može da podjebava svakog, ili moramo da se zajebavamo ovako umreženi? U mašini na kojoj radim trenutno imam domaću klekovaču na koja radi na 46 bita... volti... ono nešto što piše 46% vol. jel' to to? Ili bih morao da imam pravi phantom power na 48% vol?

LACKY 19-10-2009 02:18 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 259629)
E, a da pitam, ako se ja sada navučem na taj krek, a posle pazarim UAD 2 Quad, oće li onda i moji drugari sa kojima bih delio 1176LN i Pultec Pro (sa UAD 1 naloga koji mi se nudi jeftino) isto da se navuku na moj krek ili svaki krek mo?e da ima svoj nalog, pa da svako mo?e da podjebava svakog, ili moramo da se zajebavamo ovako umre?eni? U ma?ini na kojoj radim trenutno imam domaću klekovaču na koja radi na 46 bita... volti... ono ne?to ?to pi?e 46% vol. jel' to to? Ili bih morao da imam pravi phantom power na 48% vol?

Ta 2 volta ipak mnogo znace, za ispravan rad klekovace posebno. Inace ujutro boli glava da neverujes.

awacs 19-10-2009 02:32 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 259631)
Ta 2 volta ipak mnogo znace, za ispravan rad klekovace posebno. Inace ujutro boli glava da neverujes.

Ova koju sam instalirao je DIY i namerno sam joj smanjio napon da bih ostavio headroom za jutarnje pivo. Evo radi već pet dana i Windowsi mi jo? nisu prsli. Sad, mo?da sam preterao sa naponom, čuo sam da ti volti imaju neke logaritamske osobine, a ja se u te decibele slabo razumem. A jesu li ti decibeli na UAD 2 Quadu isti kao kod Steinbergovog kreka #5 ili moram da ih posebno autorizujem? A i čuo sam da ljudi koji se odaju kreku postaju kurve zarad par decibela, pa sad mi glupo da postanem kurva za D? :banghead::banghead::banghead:

Mika Technika 19-10-2009 02:38 AM

evo instaliran i nuendo 4 i radi.

znaci da sumiramo: Wavelab 6 radi, Cubase 5 radi, Nuendo 4 radi.

kejkz 19-10-2009 09:08 AM

Sada je jedino pitanje koje ostaje sta ce nama sve to.

alavuk 19-10-2009 10:17 AM

Quote:

Originally Posted by lacky (Post 259599)
i za razliku od tray befor buy, ja sam prvo buy pa onda tray! Tako da nepricam o porateriji.

+1

Dexxy 19-10-2009 10:35 AM

Quote:

Originally Posted by lacky (Post 259599)
i za razliku od tray befor buy, ja sam prvo buy pa onda tray! Tako da nepricam o porateriji.

+1

diviner 19-10-2009 12:43 PM

Nego ljudi, imate ruChat gore u zaglavlju foruma, pa razmjenite iskustva iz prve ruke. Poz

All times are GMT +1. The time now is 12:29 AM.