Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Yello back again (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29331)

DaBear 13-10-2009 10:37 AM

Re: Yello back again

4 Attachment(s)
[evo neke taze slike sa intervjua od Septembra 2009....izgleda da je ovo neki kucni studio...ima iza basta...neki Amek desk izgleda...

pecass 13-10-2009 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 258945)
A to ti je demokratija, neko te otera u pizdu materinu, a ti ides gde hoces. Yello je stvarno odvratan, trebalo je malo mi sa foruma da im pomognemo da smixaju to i naprave kako treba :D

:punch:Takvi smo ti mi Srbi-zato nas i svrbi:banghead:

Ma najpametniji....kad ne treba...:punch:

awacs 13-10-2009 02:13 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 258945)
A to ti je demokratija, neko te otera u pizdu materinu, a ti ides gde hoces. Yello je stvarno odvratan, trebalo je malo mi sa foruma da im pomognemo da smixaju to i naprave kako treba :D

Borisa Blanka mi da zovemo kao gostujućeg producenta, pa da ga lepo isprozivamo brate ko što dolikuje. On će tu meni da trpa hihat u centar a da širi bas po 90? van faze. I da tura one drtave kickove koji se jedva čuju. Dieter mu kupio studio da se iživljava. Pih. A još kad se konvertuje u MP3 ne liči ni na šta.

kejkz 13-10-2009 02:20 PM

E sto ti je nezahvalan posao prducenta, pa to je cudo jedno, taman kada prducnes najjace sto si do sada uradio, pomislis da je to vrhunac prdacine, a onda se nadje neki pametnjakovic da te svojim prduckanjem oduva, i to bukvalno.

DaBear 13-10-2009 02:42 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 258973)
Borisa Blanka mi da zovemo kao gostujućeg producenta, pa da ga lepo isprozivamo brate ko ?to dolikuje. On će tu meni da trpa hihat u centar a da ?iri bas po 90? van faze. I da tura one drtave kickove koji se jedva čuju. Dieter mu kupio studio da se i?ivljava. Pih. A jo? kad se konvertuje u MP3 ne liči ni na ?ta.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:...

Jaooo idu mi suze...jos se smejem ! Vaso svaka cast!!

awacs 13-10-2009 03:00 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 258980)
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:...

Jaooo idu mi suze...jos se smejem ! Vaso svaka cast!!

E, al' bez ?ale, poslu?aj. Dođe mi da pod stare dane postanem audiofil, kupim B&O, naučim da vozim, kupim neki najti?i auto na svetu (neki na struju, valjda), pa i u njega turim B&O, pa se vozim ceo dan i slu?am ovo. DOdu?e, kenjam, i na mojim AR48s zvuči MEGA. Kad ka?em "zvuči" mislim i na zvuk i na celo pakovanje - programming, aran?mani, one ezoterične trube koje svako malo sviraju neku noćnu muziku, pa onda neku muziku za popodnevnu letnju vo?nju po nekoj pustari pod mnoooogo plavim nebom... Al' sam se rasken.o, al' neću vi?e na ovu temu - sve sam rekao ?ta sam imao. Odlično je ovo.

Pozdrav,

Vasa

Everbeatz 13-10-2009 03:05 PM

Ovo ne zvuci "debelo" jer smo se navikli na modern sound gde sve puca od bass-a, a koliko vidim oni teraju svoj fazon sto je za postovanje - u prilog ide to sto su midrange i visoki malo usiljeni i sireni u stereo.

Ne znam zasto treba da postoji patern kako muzika treba da se pravi. U principu primecujem da vecina ljudi koja slusa enormno puno muzike, kolicinski, ima tendenciju da previse analizira i uporedjuje, a manje da slusa neki novi album kao nesto potpuno nezavisno..

HeatMan 13-10-2009 03:08 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 258942)
jaooo kakvi smo !! Kad krene pljuvanje po svemu i svima...???:mad::(

Heatman - jer ti to na mp3 "preslusavas kvalitet snimka i produkcije"?
mp3 koji si skinuo ko zna odakle..? Kako i da ti ne krchi onda....?

Inace - album nisam preslusao, ali zanam da nemogu svi instrumenti da budu debeli i veliki u miksu. To je jasno ko dan !!

samo poslushaj.

ja sam josh davno u nekom postu napisao da "zvuchi skupo", verovatno zato shto jeste.. ali je meni sve tanko i ruzno.

i da, slushao sam dva razlichita mp3-a, jedan je 256 a drugi 320 bitrate.

i ovo nema veze sa mp3em.

poz

Moritz 13-10-2009 06:02 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 258929)
ajoj brate

chemu ovaj komentar?

ko je rekao bilo shta slichno tome?

inache, poslushao sam u studiju

ovo je sranje jebo te.. prva pesma klipuje (interno) kao nenormalna.. skinuo sam josh jedan mp3 i isti je problem.. zabrinuo sam se da nije do monitoringa.. pustim ostalo sve radi normalno.. vratim yello KRCHI BRE..

ako su ga sami miksali onda kapiram.. matori su.. otishle im ushi od svih svirki..

al jbt.. poslusham ostale (na preskok)... nije samo shto je fazno shireno i to.. nego sam odabir kickova je losh i ne bi se chuli ni da nije sve otishlo van faze..

mislim da ce album proci kao onaj madonin (njen beshe?) shto je povuchen i miksan ponovo da bi bio u fazi..

a realno ovo i da vrate u fazu zvuchace bzvz.. jako sam razocharan.. :(

:confused::shock::banghead::banghead::banghead:

alavuk 13-10-2009 06:20 PM

munze konza komsija lepo rekao ! :)))))))

All times are GMT +1. The time now is 04:39 AM.