![]() |
Re: Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.)
Quote:
|
Quote:
|
Ja sam full presao na hackintosh i ne vracam se na Cubase i win... :D
|
Quote:
|
ama ljudi samo udarajte na cemu god hocete pa makar to bio i tascam-ov cetvorokanalni snimac. bitno je da se i radi jos ako se zaradjuje vrh! :grin::grin::grin:
|
Quote:
Inače, stavio sam sedmicu, Fast Track USB radi kako treba, jedino sam morao da stavim compatibility mod za Vistu kada sam instalirao drajvere da bi ih instaliralo, koristim Cubase SX 3 i Ableton 8 i sve radi kako treba. Čekam final da pređem na x64 verziju. |
Svaki Windows drlja po diskovima svakim danom sve vise, prlja se neverovatno brzo i ne prodje ni tri meseca da nesto ne zahteva ponovnu instalaciju sistema. Cak i kad iskljucis File Indexing Service on sporije trazi fajlove, a opet drlja po diskovima, katastrofa.
OS X ne drlja uopste, nalazi fajlove u roku od odmah, ne prlja se, za godinu dana koliko ga imam od poslednje instalacije, sa sve internetom i bukvalno neprestanim radom zbog 300 gb torrent-a koje skidam radi sveze kao i prvog dana, prosto neopisivo. Ipak, ono najvaznije je koliko kreativnih stvari napravis u jedinici vremena, pa bio to i stari Atari, ali poenta je stici biti kreativan pored ocajnog sistema koji te minira na svakom koraku... |
Ako ne održavaš sistem - normalno da će trebati reinstalacija posle 3 meseca.
I mislim da ova tema nema veze sa OSX-om, al' hajd'. Sa ovom poslednjom rečenicom sam saglasan, uglavnom. |
Quote:
|
Quote:
Jedna od prvih stvari koju uradim petljajuci sa post-XPovskim windowzima je da ugasim j*beni superfetch servis. Mnooogo manje drlja. Drljanje izaziva i shedulovan disk defragment i indexing servis. Kad se sva ta drndanja pogase - dobije se sistem koji nista vise ne pristupa hardu nego prosecan XP SP1 sistem |
All times are GMT +1. The time now is 01:22 PM. |