Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Beovision 2009 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26539)

idekius 08-03-2009 01:29 AM

Re: Beovision 2009

Previ?e ste kritični!
Mo?da pojedini tamo i ne znaju ba? da pevaju, ali su zato pesme očajne! :D

on Lord 08-03-2009 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 237565)
najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo

Meni stoji upaljen rts, mutiran, naravno, cak i kad ne gledam tv, ako se vec placa, nek se i trosi!!!

Arthur 08-03-2009 10:16 AM

meni samo žao Ane Nikolić, riba je podelila sa nama i celom Srbijom detaljnu geografiju svojeg dupeta (ne baš toliko atraktivnog!), a nije čak ni u finale prošla :banghead:

@Korenjak
Jeste, Sevdah je taj "arhitekta" iz Niš, i stvarno radi odličnu muziku, znamo se jako dobro. Mislim da je čak i povremeni član foruma. http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM

korenjak 08-03-2009 10:30 AM

aff i ona ukrainka sa evrovizije prosle godine je kao bila neka sex bomb pa nista....:wink:....tako da ana nikolic....

eto ni sevdah ne ode u finale....predpostavio sam da se muva po forumu...uzgred retko da ima ko u ovoj zemlji da nesto petlja oko muzike a da se ne prikaze ovde....makar pasivno..
jedino neki muzicari koju nikad nisu imali kontakt sa Informacionim tehnologijama....jedino oni mozda mogu da zaobidju rumski...
al za razliku od vecine nas oni se realno druze ...muljaju kupuju preprodaju instrumente ...pojacala...mixete....oprema im je uvek u blagom zaostatku za MAIN trendom....a finansijski prolaze bolje jer nisu zabodeni u kucu za komp...

i za razliku od nas vidjaju realna lica a ne samo lica sa monitora...elem ....evo i oni polako otkrivaju internet....pa polako promichu ovde kod nas po oglasima....tako da i taj drugi svet polako iscezava...

sorry za OT

pozz

p.s meni se svidela ona curica sto peva sa onim bendom gde ima bubnjar ili bubnjarka (sta god) sa onom drecavom kosom

Arthur 08-03-2009 11:21 AM

Etar - Pevačica se zove Kaća ;) I mnogo je simpatična :) Jes da mi se ni pesma ni stajlnig a bogami ni performans nisu dopali, al dugo se znamo pa im opraštam :da:

Eeva_r&b 08-03-2009 11:44 AM

E, da kako je ona crnogorka(?) pevala na engleskom sinoc? Ja mislila da to ne moze?

korenjak 08-03-2009 11:54 AM

da pevacica Etra je bas slatka....jedini predstavnik R'N'R-a bar po drzanju

silicon science 08-03-2009 12:05 PM

Povracao sam blato i mulj od muke gledajuci "ono" sinoc. Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...

dejankuki 08-03-2009 12:17 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 237587)
Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...

Hmm, samo pazi, moras da skrenes DESNO od Albekurkija.. znaci ne levo, nego ono drugo levo, tj desno..

Ahh. izvinite pricate o Beoviziji, ucimilo mi se da je ovo tema o GPS snalazenju u prostoru.. hmmm, beovizija/evrovizija... ?

Ma ne'am pojma.. zadnje se secam da je Riva pobedila i da "iduce godine" treba to da bude u Zagrebu....

Mahh. ja slusam nesto drugo.. za sta festivali ne postoje .. nego Live svirke pa... se vidi znas ili ne znas.. umes ili ne umes!

kravadinka 08-03-2009 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 237587)
Povracao sam blato i mulj od muke gledajuci "ono" sinoc. Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...

Potpisujem... Kretenizam u renesansi...

Nekoliko dana me smaraju sa SMS porukama da glasam za ovog, ili onog, a sada stize jedna sa obavestenjem da je RTS priznao gresku, pa ce Ivana Selakov i ana Nikolic ipak biti u finalu, zabrojali se...

All times are GMT +1. The time now is 12:36 AM.