![]() |
Re: LADY GAGA album -
Quote:
@Starter*: Stvarno, gde si ovo iskopao? |
Quote:
|
Quote:
RM |
hehehe... al se lozite :D
Iksreno, nema tu nista inovativno niti zanimljivo da bih preslusao vise od jednom... Ako je uspesno, mozda vredi analizirati zasto je uspesno i sta je to sto to cini uspesnim...inace mi nikakve nove vidike ne otvara... A da je za devojcice, vala i jeste za klince... A sto se zvuka i produkcije tice, ko jos nije ucinio, nek obavezno preslusa novu Grace Jones!! Mega zvukcina + vrhunski aranzmani + njen glas = odavno nisam cuo nista bolje!! pozdrav :wink: |
Ljudi, zena je dobila ono sto je trazila (naziv ploce THE FAME)i to je najbitnije. Ni malo mi nije krivo sto je uspela u svojoj nameri.
Cak mi je i drago jer pokusavaju da gurnu malo elektronike, eto. Smeta mi bas taj attitude (bio on gluma ili ne) sto klincima trabunja da treba da se ukantaju od alkohola i djuskaju, bla bla bla... o razgolicivanju ne bih sad, to je diskutabilno :) Ali Kao sto je vec puno puta receno, to nekome RADI, i narod kupuje = kraj price Evo jedna komercijala koja mi RADI... http://www.youtube.com/watch?v=2hp1OCzeuUc |
Quote:
|
Quote:
shekspir i danbar bratte, gde da ne bude segamega :drums::guitar: |
Quote:
@Eeva: Niko ti nije rekao da ti "manje vredi? muzički", koliko pročitah Vrač ti je jednostavno predlo?io da uradi? ne?to "...bolje. pa neka je i za malo starije decake i devojcice...". To je i moj predlog. U međuvremenu - nemoj da se nervira? ?to neko radi ono ?to ti nikada ne bi radila. Radi svoju stvar, a prepusti nama biv?im radnicima u oblasti muzike da palamudimo. Tebi je jo? rano za to. Pozdrav |
Ne znam ,iskreno me zacudi svaki put kad vidim otvaranje threada i predstavljanje neke sezonske pomodarije kao nesto spektakularno i vredno nekog ugledanja medju svima nama :protest:, pored toliko dobre muzike koja postoji i koje ste se naslusali ..
ne smeta meni dama gagana doduse,nemam nista protiv devojke ima daleko gorih i degutatnijih, i puna ih je industrija i svi imaju te neke zadivljujuce opasne top-whatever-hitove, kojih se posle godinu dana niko vise ni ne seca ... ono sto mene vise razocara kad vidim i cujem, je kad ljudi zanemare svoje misljenje i ukus, vec misle onako kako im trenutni trend zapovedi, a sve neistomisljenike proglase zavidnim i ljubomornim budalama....:mad: Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:06 PM. |