![]() |
Re: jeftin ad?
svakako da pratim temu, i cenim vaš trud. Samo što malo novih informacija dobijam, ali i njih upravo proveravam. Čak sam i PM dobio od kolege sa razumnim predlogom. No, kako sad stoje stvari, otvaraju se neke nove mogućnosti pa ću najverovatnije (ako bog da posla), kupiti još jedan ff800, za potrebe terenskog rada (da ne rasturam studio svaki put), a i kao extra inpute.
Mada, proveriću još jednom ovih par predloga. Delta mi je nažalost, lično, uvek bila odvratna, generalno ne volim M-audio shvatanje prirodnosti zvuka. Inače bi bila jako dobar best buy |
Pa da... bolje je da uzmes jos jedan ff800 ako mozes.... ali ja licno nikad ne bih kombinovao 2 razlicite karte od kojih bar jedna ne radi stand alone (pogledaj i motu 8pr, oko 400e, a radi ti posao)
|
nisam skontao ovu misao zadnju? kako misliš ako ne radi bar jedna stand alone?
Ja ako ubodem 2x FF800, videće ga jedan set drivera A mogu jednog i preko adata da vozim. |
Ma ne to.... mislio sam na 2 razlicite karte... npr FF i deltu. 2x ff800 je super, ili neka karta koja moze da sluzi samo analog to adat na FF800
|
to da ;)
|
Ako ti nesto znaci
pominjao si jednom da FF800 ima krchanja kad se otpanji preamp do kraja..... pa sam uradio taj test kod mene na Firestudiu , otpanjio preamp do kraja i snimao vokal tiho....i sve je kristalno presonus ima odlicne preampe.... mada se slazem , nesto ni ja ne bi kombinovao dve razlicite firme , mada mislim da bi to radilo ok ako ga krknesh u ADAT pogotovo sto oba imaju clock ipak ima tu malo i estetskog...neko voli sve monolitno od jedne firme , a neko voli sareno u svakom slucaju preporucujem firestudio kao interfjs radi savrsheno i prestabilan je....2 ADAT milina mada mi je zelja da imam ff800 i firestudio zajedno , mislim da mi pored ta dva u zivotu nista vise ne bi trebalo ...sem nekog besnog jednokanalnog preampa za vokal... osim ako ne izumre firewire prikljucak :shock::rotfl: pozz |
Quote:
Ja koristim 2x FF800 i to odlicno radi:wink:, samo ne zaboravi da ih povezes i clock kablom(ako se odlucis za tu varijantu). |
zar se ne vide preko ASIO drivera, kao dve karte koje su u sinku? (mislim ako vežem obe FWom na komp). A ako bi jednog rabio standalone ADATima bih sinkovao
|
Quote:
snimanja. Resenje je kabal od 20 dinara :wink: |
bogami, brine me ta teorija - dosta sam puta u životu uspešno snimao preko adata, i to baš na RME karte, doduše 9632. I multiface.
Al dobro, wordclock, i glava ne boli. Bar u slučaju istog proizvođača. |
All times are GMT +1. The time now is 08:04 AM. |