![]() |
Re: MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu
a evo i slikice s komentarima
slika jedan ..stol zatecen u režiji PR1...zadnji pogled na stol prije operaciskog zahvata :) slika dva... sva elektronika uklonjena sa stola ..te je stol okrenut na straznju stranu da se preleme i poprave maticne ploce ispod pulta....sklone velikim roblemima kao sto su hladni lemovi i losi spojevi ??? slika tri...jedan od poslova koje bas i ne volim..pranje cijelog stola .. tj. panela modula..moritz i duca s ajaks-om za stednjak skidaju dugogodisnju masnocu i prljavstinu sa stola , a sve to nadgleda BOKI .. ( cheirman)!!! ;) slika četiri...NIkola Fuckar rekapira kanale stola ... slika pet ..... rekapiran i sredjen MCI 500D kanal !! |
evo nas i na drugom dijelu sredjivanja pulta
slika jedan ...Kruno Štimac "struja" i moja malenkost :)..servisiramo problematican kanal ..VCA nece slusat CV ..no i to smo rijesili slika dva ...gospodin Kesic Ivan sredjuje problem tzv. prelaznih otpora....sve sto mogu reci za Gospodina Kesica....jedan znalac, vješt i spretan majstor od zanata i čast mi je bila radit s njime.... slika tri....oper struja i ja ..releji malo oce malo nece :( .. no i to smo rijesili ;) slika četiri svi kanali rijeseni i cekaju kalibraciju VCA ( thd ) i kalibraciju fader ampa te testiranje prolaza signala :) slika pet ...struja ubo struju u pravo mjesto ..PSU rade ko novi !!!!! |
jos malo pa sastavljanje
slika jedan...fali jos zavrsni dio .. Drvo .. :) slika dva.. detaljno EQ slika tri ...cist ko iz ducana slika cetiri.... Nikola prije odlaska u ZG ( hvala na odlicnom poslu Nikola) |
i finalizacija
slika jedan...Duca ne vjeruje ocima ..SVE RADI :) ( DUCA HVALA NA SVEMU !!!) slika dva...testiranje pulta ( Hvala Vita !!!!, pozdrav Kokanu Demusevskom :) ) slika tri ... MCI 528D ladies and gentelman!!! slika cetiri ... narasao s 24 kanala na 28!!! Slika pet... g. ivan Kesic , Damir K Rogina i g. Struja :D ... 75% majstora ( fali jos Nikola.. ali on je bio u ZG ) |
I na kraju JA i MCI!!!!!!
I taj POSAO je ODRADJEN!!!!! |
evo..bit ce jos slika ako zelite..ja odo ljecit ledja ..bole i bole u vraz.... :(
|
A mi sto klikcemo njente??
E kakav si to shovek pa daj i mi malo da se pojavimo negde de su mixeri stari itd...:ups::ups: |
Quote:
|
jbt .... ala ste se naaaaraaadiliii !!!! :shock:
Pozdrav |
Quote:
Mada naravno da sve to nema veze, va?no je da radi i da će moći da poslu?i jo? koju deceniju. Jako mi je drago da postoje ljudi koji kapiraju da ovakve stvari treba čuvati. Za razliku od manijaka u Radio Beogradu i PGP RTS-u :banghead: Pozdrav i svaka čast |
All times are GMT +1. The time now is 10:42 PM. |