![]() |
Re: Sta vi kazete za ovu konfiguraciju???
Ja sam se troumio izmedju antec-a odyna i hx
posto antec nisam nasho..a na netu je vise bio hvaljen hx uzeo sam hx hvaljen je i chieftec turbo serija btw ja znam samo za phantom 500 od fanlesa....ima li jos koje? |
Quote:
Ima ... preporuceni mi silentx ( ili tako nesto ) koje je prilicno djubre od napajanja .... Nemoj cesto da ides prema preporucenim stvarima :( Pozdrav |
Quote:
poz |
Ne treba mi samo pitam!
|
exxxtra za te pare
|
Kada smo se vec dotakli napajanja, njihove pouzdanosti i kvaliteta.
Sva ta napajanja su isto sranje, samo drugo pakovanje...Bitna je samo garancija i brz servis. Nama je u ruDAWima crkao i Phantom 500W (i to u ruDAWu kod abadica) kao i nesto jeftiniji, ali i dalje skup Xilence (kod Max-a), a crkao je i samo jedan CoolerMaster 380W kojih generalno ima nesrazmjerno mnogo vise u ruDAWima. Kada se sumiraju utisci, ispada da je najkvalitetnije i najpouzdanije upravo najjeftinije napajanje koje koristimo (mozda je to i zato sto smo umjeli da procjenimo i proberemo od gomile na trzistu ono najpouzdanije, ili smo samo imali mnogo srece, vi vidite :) ). Drugim rjecima sve zavisi kako vas sta zapadne. Od garancije kvaliteta (robusnosti) u danasnjem svijetu hiperprodukcije gotovo da nema nista. |
Tako da je najbolje napajanje ono koje pazaris i ubedis sebe da si dobro pazario.:da:
|
Quote:
Pozdrav |
Ja imam graficku saphire x1650PRO ima pasivno hladjenje.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:59 AM. |