![]() |
Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3
Quote:
?to se tiče Beba... Sve je to O.K., ali kad hoću da slu?am tezagu, onda lepo idem u kafić, naručim pivo, ne... naručim 6 piva... i cooliram :) Za to mi nije potreban CD :wink: |
Ma cuje se da su ukljucili neki fen da razduvaju onaj prah...
Stvarno ne znam koji je ovom Stankovicu, uvek glumi nekog nadrkanca:banghead:... |
Quote:
Quote:
|
ne osudjujem ja to,meni je to bilo interesantno kad sam imala trinaest godina.
btw bice da je tebi preslo u naviku da izigravas dezurnog kadiju medju clanovima foruma...sloboda misljenja i izrazavanja vazi i za mene,ne samo za let 3! p.s. alfome kralju! hahahaha Quote:
|
@ Eeva_r&b
Pa de, šta se odma' ljutiš:confused:. Smiju valjda na RuForce biti i prosvjetni radnici-ce. Ode nam tema ; hajd'mo nazad na temu! p.s. hvala puno za ono "Kralju". Baš mi je milo da me zovu GT King (Dži-Ti King) : B.B. King, Albert King, ... ostali Kingovi (osim King-Konga) , i - ja! Uh, jes' to dobro :D |
Quote:
Quote:
I da... dobro si primjetila... izigravam de?urnog kritičara jer nisam pobornik teze da je svako mi?ljenje jednako vrijedno. Naprotiv... mi?ljenje je vrijedno onoliko koliko "te?i" teret argumenata koi podupiru to mi?ljenje, i upravo smo to i ustanovili. |
Quote:
:wink: |
zasto bi se moj licni utisak o necemu uopste i vrednovao i trazio argumente?
beauty is in the eye of beholder... ako se tebi ne dopada ukus govneta,zasto ti to bilo kome moras da objasnjavas argumentovano da bi se tvoje misljenje cenilo? btw 'rijecke picke' je sinegdoha ,ako si vec resio da me ucis prepoznavanja stilskih figura u ovom revolucionarnom hitu sa veoma tesko shvatljivom, i skrivenom porukom koju ja jadna,ograniceno djevojce seljacke duse ne mogu da shvatim... Quote:
|
Quote:
mekano je, ne morash ga zvakati. uz malo meshanja, moze se jesti kao kasha.. drugo, jakog je mirisa shto se teshko dobija samim spremanjem bilo kog jela.. (uz sve dodatne zachine) trece, dobijesh vishe ukusa od jednom.. i svaki put je "iznenadjenje shefa kuhinje". chetvrto, nije shtetno po okolinu. i peto, reciklirajmo sami svoje proizvode. umesto da redovno oduzimamo zivotinjama pravo na zivot, i biljkama pravo na.. hmmm.. zivot..? :? |
btw
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:41 AM. |