![]() |
Re: Blago overdrajvovane ritam gitare
?afl = 'zatezanje' određenih doba u taktu. Npr. dvije osmine svira? kao osmina s' tačkom + ?esnaestina. Uključi Steinberg virtual acc. gitarist i igraj se s' tim dugmetom. Isto na Groove agent. Swing je ne?to sasvim drugo.
Postoji 'rumunska dvojka' gdje je ovo izra?eno. :) Sad ti ovo sve ode u O.T. :grin: |
ma ionako nema nikad nikoga na gitarskom delu.. :) elem, ne znam.. meni je shuffle, nasumichno preskakanje.. :) mislim, kao shuffle na plejerima i to.. :)
ima josh neko da da neki konstruktivni komentar? ili je vec sve recheno? :) |
Još da okačiš frazu samo sa clean gitarom, sa tonom kako ulaziš u VST trak, prije dodavanja efekata ; bez ikakve obrade, pojačavanja, limitera, compr. i sl. - čisto na inputu. Da pokušamo!
|
a to tek za koji dan.. kad budem imao vremena u studiju.. :?
|
Quote:
Samo napomena .... shuffle i swing .... ili triolska podela .... jedno te isto .... Samo sto u programima mozes da shaflujes u raznim vremenima od cetvrtine do triole .... zato se i zove 70 % shuffle , 80 % shuffle .... kad dodjes do 100 % u trioli si :) Pozdrav |
Quote:
Ovi komentari mi zvuce bas nedoraslo. Pogotovo deo o nespojivosti wah-a i diskretne upotrebe istog. Ako pravljenje zvuka zasnivas na ekstremnim vrednostima (bilo da je u pitanju analogija ili najnoviji plugovi) postojace ti uvek samo dve verzije gitarskog zvuka: suvi klin i dz-dzzzzz(nalik probijanju mase)dzzzzz. Nista strasno u tome, cak i takav zvuk ima svoje poklonike. |
nije vah ono shto sam trazio.
problem je reshen, za koji sat kachim razreshenje. :) pozdrav |
drago mi je sto si se izborio.
|
i evo reshenja
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=25285 :) nije skupo pojachalo.. a super radi.. clean je prljav.. bash onako kako mi je trebao... jednostavno sam morao da ga kupim... |
All times are GMT +1. The time now is 02:49 PM. |