![]() |
Re: I prodje prvo vece Pan music festivala...
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Ali kazina je mama, pa gde drugde imas pivo od 0.5l za 60 kinti? :wink: |
@Max: Pre svega,hvala sto si se potrudio,i iako proba nije mnogo promenila zvukove koji sam proizvela par sati kasnije lol,znam da si imao najbolje namere,i posebno hvala sto si uvek otvoren i iskren kada te pitam za misljenje o mom izvodjenju.
Realno,bilo je za ocekivati da ce ovako ispasti,nije bilo dovoljno pripreme (ja licno mislim da je malo neozbiljno za nesto sto ce se emitovati na TV-u da ima samo jednu kratku probu,par sati pre samog dogadjaja,al dobro,ova zemlja je cudo,svi vec znamo to :).Znam da se za sve 'ozbiljnije' artiste podrazumeva da vec imaju iskustvo i da im vise od toga ne treba,ali ako je vec festival prikazan kao sansa za neafirmisane,trebalo bi (po mom misljenju) i na njihovu pripremu i potencijalno neiskustvo misliti..???bar toliko da se ne obrukaju javno,kao ja npr. :))) al ajd..preziveh,sto kazes,dovoljno da se iskusis,a da ipak ne vidi svako ako sjebes :) elem hocu li imati priliku da vidim snimak ovih dana,il ga cak dobijem? |
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav |
e max, ja te trazio kad je pocheo djordje david, a ti nestao.. a obecao ti pivo.. svrati neki dan..
i da, i ja bih da ti se zahvalim, jer si se zaista potrudio oko nas.. dao si sve od sebe, to se i videlo, a meni bilo glupo vishe da te smaram.. shto se same pesme tiche, ja ni onda nisam kapirao zashto je ta pesma proshla na festival kad smo imali onu drugu "zajebaniju" veseliju i dinamichniju.. al ok, to su bile zelje ljudi sa festa.. sledece godine dolazimo sa josh duzim uvodom, i triput duzom pesmom.. :) ne znam, iskreno pokajao sam se shto je ishlo na playback.. mislim da je mnogo bolje moglo da prodje da smo ortaci i ja svirali.. imam bubnjara, basistu i klavijaturistu.. a ja sam u poslednje vreme samo uz gitaru i ni uz shta drugo.. btw, aj molim te mi razreshi misteriju, kako se zove onaj sedi lik (sa bradicom i brchicima) shto je uz ovog dzonija vajs milera il kako se vec zove, u organizaciji.. i odakle ga znam koj kurac? bleji li u voxu? btw, zao mi je hsto nisam bio sinoc na vasilu, al nisam imao chime da dodjem, jbg.. |
btw, shto se snimka tiche, daj meni broj ljudi i ja cu da trazim.. da se ne zavlachish ti u to ako vec nisi u fazonu...
poz |
Quote:
|
koga boli kurac?
"koga boli kurac za muziku uopshte?" (c) by DaBear. toliko. :? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:53 PM. |