![]() |
Re: Kick, Kick i Kick
zar nismo sve rekli o kiku??:)
|
Quote:
|
:rotfl: :rotfl:
I bez limitera, a sa kompresijom po medjunozju |
Quote:
|
cuti, bolje da te vise ne vidi nego da te kikuje opet
|
mislis sidechainuje :]
|
Nikad nećeš napraviti kick koristeći fruity loops....nikad...zato ti zvuči kao da je iz "fl"....moraš da daš lovu za neki pancati stari sempler, inače , sve je to magla rabota...znači, akai ili ništa....radi, pozajmljuj, prodaj kola...kupuj akai, jer inače će ti sav trud biti uzaludan...ništa ne može da zazvuči kao hardverski sempler, niti će ikad zazvučati kao hardverski sempler....ja bih ti preporučio da nađeš jedan Fairlight CMI i da ga snimaš na trake, pa onda da kupiš jedan dobar konverter da to prebacaš u kompjuter i praviš digitalni zapis....i to obavezno da snimaš u Nunedo ili Cubase (zbog sabiranja) jedino oni posle to mogu pristojno da ti izbace posle....fruti i te zajebancije zaboravi...takođe, mora da kupiš kompresot i eq...kakve su to softverske zajebancije? ništa to nije...kurac lipov je to...uglavnom...samo za kick ti treba oko 10.000$ pa se ti onda proračunaj koliko ti treba za bas liniju i ostalo...ih..tek ako se polakomiš pa budeš htio da ubacaš neke pad-ove i zajebancije..tu nema priče ispod 100.000$....
SKRIVENA KAMERA! :p :p :p :p džaraj taj frutin i uživaj brate...mijenjaj semplove, igraj se sa kompresijom i ekvilajzerom i izaći će kick, ka iz akaia ;P |
ja sam čuo da u frutiju ima akai sound plugin
:) mislim da mu je tačan naziv "Akai kicks da ass !!!" i da služi samo za kick-ove a daje punch do jaja...rum punch |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:01 AM. |