![]() |
Re: Simulanalog GuitarSuite
Quote:
Pozdrav! |
Gitara je ova iz mog avatara, Ibanez RG370DX, EMG-60 u brigde-u i 85 u neck-u.
Imam utisak da bi ovo mnogo bolje zvucalo sa nekim Les Paulom sa standardnom mahagoni-maple kombinacijom, ali o tom potom. Evo jos dva klipa sa istom kombinacijom: http://www.box.net/shared/ix4ca2ktar (Man Made God, nazalost nije moj riff :) ) http://www.box.net/shared/pbmojp9qm1 (ovo je stvar koju trenutno radim, fale jos vokali i propisno odsviran solo) |
slusam drugi link
uopste nije lose...bas volis da bendujes probaj da ubacis neki deo sa brzim tempom,cisto da prelomis pesmu |
@Mancha
Ljudino koja je procedura za kupovinu Metal shop packa,koja je cijena i isplatili se? |
Koliko ja znam,poslednja cena Metal Shop pack-a je bila samo 25$,a da li se isplati,mislim da da jer je kinta smesna.
Pozdrav! |
Quote:
Nice :) Samo srezi na gitarama te baseve, bas su boomy. Reci mi, svo je sve svirano na bridge pickapu? (emg 60) Nekako mi zvuci kao da je neck pozicija. |
Cijena Metal shop-a je vaistinu povoljna.Samo me interesuje na koji nacin do njega.Nesto sam citao na line 6 sajtu al` ja sam malo spor sta ces:ups: pa mi bas nije najjasnije.Koliko sam ja skuzio ja njima pare a oni meni sta?adresu nekog servera koji to automatski instalira u moj toneport i to je to?ili nije?
cu da osjedim od ovih novih tehnologija.molim nekog ko je nabavio metal shop pack da mi malo ovo pojasni? "Internet je cudo" Cudno imam osjecaj da sam ovaj post vec kucao i da se ponavljam hmmmm:confused: |
Odes na Line6 site, ako vec posedujes neku spravu pretpostavljam da si je aktivirao, pa da imas nalog na site-u. Odes na shop, koju god spravu da imas, izaberes Toneport, posto su za njega najjeftiniji dodaci :) i kupis kreditnom karticom.
Od njih dobijes na mail kod koji ukucas u Line6 Monkey, on sam skine i instalira sta ima i to je to. @Muzzy Ritam je neck (85), solo je sa EMG-60. Na istom presetu 60 za ritam zvuci kao neki old-school Megadeth |
[quote=Mancha;221562]Odes na Line6 site, ako vec posedujes neku spravu pretpostavljam da si je aktivirao, pa da imas nalog na site-u. Odes na shop, koju god spravu da imas, izaberes Toneport, posto su za njega najjeftiniji dodaci :) i kupis kreditnom karticom.
Od njih dobijes na mail kod koji ukucas u Line6 Monkey, on sam skine i instalira sta ima i to je to. Aktivirao?Mozes malo da mi pojasnis ovo?Treba da se kao registrujem da me oni imaju njihovoj bazi podataka ili? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:43 PM. |