![]() |
Re: Bm 5?
hvala voelo bi da uporedimo Adame i Mackie, negde na istoj kartici u istim uslovima......
bas me zivo zanima? :) |
Quote:
ne , nije taj efekat! :mad: |
Quote:
Ne znaci da ce svirati i kod tebe tako, da ce ti leci za duze slusanje, da ce tebi biti translatorniji....... |
e pa vidis to je bitno!
to duze susanje! posto retko kad da odsviramo skroz tacno , onda imam dosta editinga, a da ne pricam o preslusavanju pri odradjivanju ekvilajzera i prostora...za svaki kanal.. bitno je to , ko sto je bitno da sluske budu udobne i da ne pale ushi!!! pozz p.s. verovatno je to jedna od vecih prednosti onih skupih , sto ne zamaraju sluh? |
@ Korenjak
.... mozes ovu pricu da vrtis do sutra .... ali nista ama bas nista neces shvatiti dok ne probas licno .... Dogegaj se do Bgd a , zamoli neke ljude da ti pomognu .... poslusaj na vise mesta ..... To je jedino pravo sto treba da uradis , ovo sve ostalo je trucanje i blebetanje i trosenje vremena ..... Ali prvo skupi pare :) Pozdrav |
Quote:
Ali slusao sam ns 10 ke na raznim odlicnim pojacalima ( Bryston , Crown ) , pa bogami i na hypex u , koji ce verovatno uskoro da dodje ..... Ali bih morao da budem na teskim drogama da ne razaznam razliku izmedju ns10 i M2 , ili da sam izmedju jedne plavuse i jedne meleskinje ba da me boli dupence :da: Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Dolazi nam troje ljudi iz BG u pomoc na 2 meseca... Pocinjemo da koncipiramo i music video ove nedelje. |
Ljudi, dal' je moguce da neko vise voli Mackie od Adama?
Moze, al' samo u diskoteci, Mackie ne moze po "istinitosti" ni da pridje A7, samo je impresivan zbog sirove snage i kao "dubokog" basa koji izvlaci u maloj prostoriji, pa nemojte da se zavaravate i mesate "dranje" sa kvalitetom... Postujem svacije misljenje, ali ovde (624 VS A7) ne moze biti diskusije u pogledu tacnosti i definicije, uostalom kada je neki zvucnik "made in USA" bio istinit, pogotovo JBL, ali i Mackie... |
All times are GMT +1. The time now is 01:43 PM. |