Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22232)

Arthur 31-03-2008 03:25 AM

Re: Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning)

3 Attachment(s)
evo ti neke fotke od proslog vikenda. Malko je netipicna postavka, jer gosn drummer bije hajhet dosta glasno, a svirka je reggae i 90% vremena ide samo rimshot na dobosu, ovo je posledica bizarnog pecanja izbegavanja hajheta

Max 31-03-2008 04:26 AM

Re: Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning)

@ Arthur

Ove slike si postavio samo da bi covek video koliko si strasno veliki i da vise ne dovodi u sud tvoje misljenje i savete :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ispazario sam neke sm 57 , Sehn 421 i 441 .... ako ti nekada bude trebalo za dodatak na nekom setu za banjbu ;)

Pozdrav

Arthur 31-03-2008 04:50 PM

fak, aj em busted ;) jes vala, i da znate, ove krvave oci su od sveze krvi mladih banovanih forumasa.. a ponekad jedem i sveze :P

Koshpa 31-03-2008 05:26 PM

Decki danas smo krenuli snimati pa cu pustiti par clipova da cujete kak to sad zvuci. Ovaj put nece bit panorama jer nsiam ja snimao, al valjda ce se moc cut kaj ne valja.

Koshpa 31-03-2008 06:32 PM

Naravno da nemre proc bez pocetnih problema!:mad:
Ljudi kak zadamfat kick? naime stavio sam deku unutar kicka ali se ona nakon par udaraca pomakne i ne vrsi svoju funkciju. kako ju zakocit? Trebao bi mi neki uteg, ili nesto takvo.:confused:

Arthur 31-03-2008 06:33 PM

da imas drugu kozu, sve bi ostalo na svom mestu, ovako si malcice u problemu

Koshpa 31-03-2008 07:17 PM

Imam drugu kozu, al ona nema rupu, a bubnjar neda busit. :banghead:
Tak da imas pravo u problemu sam. Imas nekakvo rjesenje? Cuo sam da ljudi stvljaju ciglu ili uteg i time osiguraju da je deka na mjestu.

Tomislav 31-03-2008 07:35 PM

Nema veze, nemoj bušiti kožu i pokušaj snimiti. Mene zanima kako će ti bit, jer kažem ti da sam čuo jako zdrav kick i bez rupe.

Arthur 01-04-2008 12:19 AM

slazem se

Arthur 01-04-2008 12:20 AM

dejo ti je VEC rekao da te budze tipa tegovi i cigle menjaju sopstvenu rezonancu bubnja, te da nisu dobre. Daj decko, stvarno, CITAJ kad vec PITAS.

All times are GMT +1. The time now is 10:28 PM.