![]() |
Re: Omerta - Moj Beograd (hip hop)
|
@Heat
Odgovor na predhodni post o drum sekciji, preduhitrio si me:] Ma ne kazem da mi se tu nesto ne svidja... Ali bih rado da citava drum sekcija ima jaci pritisak. Imam osjecaj da 'pravi' hiphop konzumeti nece ispusiti to ovako.. Rekoh ti vec... Igraj se sa kitovima i probaj... Nadam se da ti je drum sekcija midi, onda je lako:) Evo sad cu skinem novu verziju... Daleko od toga da ovo ne radi, samo mu fali josh malo... Zato ti i dosadjujem ovako:) |
Opet na brzinu... Nijanse... Stringsi su malo vise izrazajni nego ranije, sto je ok! Ja bih ti preporucio da se ne frchis da odradis nesto radikalno u mixu.. Nama slusaocima ce to da padne manje mnogo 'frustrirajuce' nego tebi koji si intimno povezan sa svakim, pa i najmanjim djelicem.:)
Ili da iskuliras dan-dva, da ne cujes ni jedan jedini ton, pa onda krenes iz svjeze perspektive... Tad ces najbolje cuti sto ti je ok a sto ne.... Sad vec tripujem da se previshe uplicem u sve ovo, ipak je ovo tvoja a ne moja stvar!:D |
hahah.. ma nema veze bre, opusti se.. svaka pomoc je dobro doshla.. nemam pojma, meni je ok ovako kako jeste trenutno.. mada, chekam questede pa cu ondak da vidim shta nije uredu.. inache, radikalno je bilo.. spustio sam sve kanale.. zapalio cigaru, i krenuo ispochetka.. :?
nego, muzichki kako ti se svidja? btw, sad se setih.. nije nishta u refrenu pevano naknadno.. refren je semplovan.. :) pozdrav i hvala kjosh jednom.. edit: naravno da mi je drum sekcija ischukana.. ne volim loopove.. malo verovatno (pa chak i nemoguce) je da cesh chuti od mene neki loop u pesmi.. to nevolem.. |
Hehe... Ma nisam te pitao zbog toga... Ali ako je loop dobar, kakve veze ima? I ja ih ne koristim gotovo nikad, ili bolje reci nikad... Ali ako naletim na neki koji me oduva, ili ne daj boze da inspiraciju..... Ihh, ne patim ja od toga... I mnogo veca mud* od nas ko zna kako rade, jel?:D....
Pa ako si odradio mix od nule, onda je to odprilike to kako zelis da zvuci i nemoj mnogo da se nerviras oko svega... Muzicki je stvar ok, ja sam se inace navukao na hiphop davno, davno.... I dan danas pratim sto se tu zbiva (chush pratim, zivim).... Stvar je onako oldschool-asta, pitka, sto meni apsolutno ne smeta kao mnogim danasnjim slusaocima, kojima je inace pojam old schoola recimo wu, koji su po meni ipak jedni od predstavnika nove skole.. Ajd uzdravlje, idem da odspavam sad 6-7 sati:) |
Quote:
Izvinjavam se ali nisam mogao da izdrzim:D:D |
^hahaah..
@rhino: ma znam ja da svi koriste loopove.. ali ja to nemogu jednostavno.. degradirajuce je, i sve neshto.. :) vidim timbalanda koji radi beat tako shto pukne po jednu notu na klavijaturi (po instrumentu).. ali zato kad dosnimi ostatak, i kad ga pokrije, ume super da zvuchi.. :) |
svaka chaas' , svaka chaas'
|
'fala 'fala.. :)
|
A sta reche sam si lupo ritam:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM. |