Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Gdje je nestala Anita? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21802)

alavuk 02-03-2008 09:30 AM

Re: Gdje je nestala Anita?

Quote:

Originally Posted by dexyco (Post 193573)

Eh sad, ne preterujmo! Pa nisu svi producenti i konfjukter-manijaci i elektricari. Koliko ima zena tekstopisaca, kompozitora, izvodjaca koje su jako dobre u svom poslu, ili ce biti? Ja sam prvi ZA da se forum malo prosiri na tu stranu, ali koliko vidim nista od toga...

eto neka se pozovu kao gost foruma koleginice , evo ivana jordan mi sad pada na pamet , elena isakova , leontina i slicne .

Pozdrav!

fischek 02-03-2008 10:12 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 193597)
eto neka se pozovu kao gost foruma koleginice , evo ivana jordan mi sad pada na pamet , elena isakova , leontina i slicne .

Pozdrav!

to kralju! :D

idekius 02-03-2008 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 193597)
leontina i slicne .

Hvala lepo... pre bih ga gurnuo u usijani toster :banghead:

alavuk 02-03-2008 11:23 AM

a brale moze da bude edukativno u radu sa decom mozda zna ona nesto sto oggy ne zna , ja ne znam nista oko toga , ne treba mi ali ponekad su tj cesto su i odrasli kao deca

LACKY 02-03-2008 12:08 PM

Dok im je islo nije ih zanimao rad sa decom. Igrale su se ringe ringe raja.

Danny Lou 02-03-2008 01:26 PM

ringe ringe jaja? :D

balthazaar 02-03-2008 02:11 PM

gdje je nestala Anita?

Dje god oće!

Ruku na srce , malo mi je žao ako je nešto povrijedilo ili ne znam ti ja šta...stvarno jeste...a , s druge strane niko nije pitao dje sam ja kad me ona zadravog pravog banovala sa foruma, jer je, ako ćemo pošteno, žena bila prilično uobražena....šalim se , naravno, da neko treba pita đe je bio baltazar, ali to kažem zbog toga što je ona Anita znala brate da se istripuje...nemojte da se foliramo sad odje...naravno daleko je to sad od toga da je u bilo kom slučaju ona zaslužila ili trebala da napusti forum, ali koga nema - bez njega se može!

Ja lično nisam niti osnovao ovaj forum, niti je moje da ja iznosim ovjde javno šta mi na ovom forumu smeta, ali zato mogu uvijek ko Anita da kažem adio i to je to...

zdravo bili i ne zamjerite!

dexyco 02-03-2008 07:40 PM

Quote:

Originally Posted by Lacky
Pa jebi ga teme su samo sta pazariti do 100-200-300 itd.
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita.

Pa dobro, ima i onih drugih tema, manje, ali ih ima, mozda je veci problem to sto uglavnom bivaju i one zapostavljene... Sto se tice postavljanja pitanja i zapocinjanja teme, slazem se... :)

Quote:

Originally Posted by Idekius
Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum )

Jel si ozbiljno registrovan ovde? Ovaj forum je dusu dao za sprdnje... :D

Quote:

Originally Posted by Lou
ovo je totalni kontrast nasem forumu... kako bismo rumski i ovaj forum spojili u jedan: rumski-ana.com a?a?a?

Mislis Ana iz Rume?

Quote:

Originally Posted by Alavux

Treba svakako pozvati neku kvalitetnu koleginicu... Zasto ne? Pa svi dosadasnji gosti su bili muskarci, red je malo promeniti nesto... :)

OFF 02-03-2008 07:59 PM

PA da...uskoro ce 8. mart

Arthur 02-03-2008 08:10 PM

@balthazar
uz duzno postovanje, mislim da si prosecnom muskom clanu forumu kudikamo manje zanimljiv od anite ;)

a sto se ana.co.yu tice, hehehehe... posli vukovi da cuvaju ovce :D

All times are GMT +1. The time now is 10:27 PM.