![]() |
Re: Line6 VST sada za 99$
Quote:
http://www.framus-vintage.de/ Ovdje bi moralo biti, znam iz iskustva :D. |
Quote:
|
Quote:
|
+1 za soldano.Ali cu definitivno za zbavim onaj triple pack samo da nadjem nekog sa validnom kreditnom karticom.Sad kad sam zbavio koliko toliko pristojnu gitaru onaj hmmm fizzz(riza) koji mi je toliko smetao se drasticno smanjio.
|
Hmmmm dobih mail od line 6-a.Pod farm plugin za moj toneport je 49$.do djavola oni bas izazivaju.:confused:
|
Da,da,bas nas navlace zesce!Mene zatrpavaju mailovima svaki drugi dan,pocinju da smaraju odnosno spamuju!
|
Quote:
Ali gitara onako, ozbiljna gradnja - lepljen vrat, na "suvo" (tj. na uvo, bez pojačala) zvuči kao instrument i meni je sasvim dovoljna za moje sviračke mogućnosti. Da ne pominjem to da sam je dvaput u ?ivotu (pre dvadeset godina) u afektu bacio na pod... I jo? uvek je to bolji instrument nego ?to sam ja instrumentalista :banghead: A koja su tvoja iskustva sa Framusima? Imao si, ima?, zna? nekoga ko je imao? |
Quote:
poz! |
Quote:
Vidim da otkako ih je Washburn preuzeo imaju ?e?će cene (kodThomanna je najjeftiniji model 850?, a idu do 5K? :shock:). Va?no je da je tvoj drugar zadovoljan i da ga instrument dobro slu?i. Ideja o gitari kao instrumentu se jeste menjala tokom decenija, ali ne toliko koliko ideja o bas gitari, tako da masa tih starinskih gitara mo?e da slu?i i danas. Pozdrav |
Pokusao sam da se informisem na Line6 sajtu ali nista nisam pohvatao,mnogo su mi nejasni,gear box,pod farm,za ovo,za ono,besplatno nije besplatno.Imamo POD XT PRO sa tri packa plugova u njemu i treba nam varijanta da ga koristimo kao VST.Probali smo besplatan gearbox sa sajta ali se Nuendo rusi pri podizanju a kad se plug i uspe podici nema zvuka.Sta nam valja ciniti,dali uzeti POD FARM i dali ce raditi sa XT PRO i koja je razlika u odnosu na Gear Box koji takodje postoji kao VST?Znaci imamo hardver i packove u njemu,treba nam VST svega toga,Gearbox ili Pod Farm?
Hvala |
All times are GMT +1. The time now is 03:30 AM. |