![]() |
Re: Ableton Live 6 I 7
Quote:
|
Meni je za sada dosta i na jednom :)
|
vratimo se na live...o logicu drugom prilikom...drug me navukao pricom na mac-ove...malo surfo i gledo cene...papreno mnogo..kod nac mac laptop 4900 km, iliti 2500e..mnogo brate, mnogo :)
|
jedina zamerka koju imam kod live jese interfejs , mogao je organizaciju svega i svaceg da pozajmi od acid-a , i da midi tj piano roll ...
|
Quote:
|
Quote:
@alavuk meni je interfejs dosta dobar, mada je to stvar navike,.....a piano roll...to je druga prica, nije bas najsretnije resen, ali poboljsava se iz verzije u verziju pa valjda i to rese |
Quote:
|
Quote:
|
Pa da,ma i mene smara piano roll - pa cak i Fruity Loops ima neverovatno dobar piano roll sa sve naprednim funkcijama pa cak i midi delay i te zezancije...
Mene samo pregled nervira kod rolla - da je pregledan kao Logicov i da tako izgleda ,da ne moras konstantno zumirati i da ima normalnu fiksaciju sirine dirki ja bi bio zadovoljan .... |
Da, na zalost to s piano rollom jos nisu sredili.
Ja sam se donekle navikao ali dok sam radio reasonu ili cubaseu nekak mi se cini da sam vise editirao stvari u piano rollu. U liveu to izbjegavam sto vise mogu (odsviram pa quantiziram i malo editiram rucno ak je sta krivo ispalo). Zivcira me recimo poduplavanje tonova kad se povuce u piano rollu, umjesto da razvuce jedan ton. :banghead: Eh da, valjda ce i to biti rijeseno do sljedece verzije. Postoji na njihovom forumu dio s komentarima i prijedlozima korisnika, siguran sam da su im to tam vec nabili na nos:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:14 AM. |