Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Ableton Live 6 I 7 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21284)

silicon science 28-01-2008 01:18 PM

Re: Ableton Live 6 I 7

Quote:

Originally Posted by puRe (Post 188870)
A sto dve?....instaliraj na koliko hoces racunara sa istim serijskim brojem....ne radi on verifikaciju preko neta...

Pa da nema logike:wink:

kejkz 28-01-2008 02:05 PM

Meni je za sada dosta i na jednom :)

Plonk 28-01-2008 03:17 PM

vratimo se na live...o logicu drugom prilikom...drug me navukao pricom na mac-ove...malo surfo i gledo cene...papreno mnogo..kod nac mac laptop 4900 km, iliti 2500e..mnogo brate, mnogo :)

alavuk 28-01-2008 03:23 PM

jedina zamerka koju imam kod live jese interfejs , mogao je organizaciju svega i svaceg da pozajmi od acid-a , i da midi tj piano roll ...

silicon science 28-01-2008 03:29 PM

Quote:

Originally Posted by Plonk (Post 188900)
vratimo se na live...o logicu drugom prilikom...drug me navukao pricom na mac-ove...malo surfo i gledo cene...papreno mnogo..kod nac mac laptop 4900 km, iliti 2500e..mnogo brate, mnogo :)

Naj vise ti se isplati da odes do Madjarske i da ga preneses na crno. Ustedis oko 400 eura. Ali veruj mi da MAC vredi svaki nivchic koji das za njega

Plonk 28-01-2008 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 188904)
Naj vise ti se isplati da odes do Madjarske i da ga preneses na crno. Ustedis oko 400 eura. Ali veruj mi da MAC vredi svaki nivchic koji das za njega

ma siguran sam da vredi :)
@alavuk
meni je interfejs dosta dobar, mada je to stvar navike,.....a piano roll...to je druga prica, nije bas najsretnije resen, ali poboljsava se iz verzije u verziju pa valjda i to rese

milos 28-01-2008 08:18 PM

Quote:

Originally Posted by Plonk (Post 188921)
ma siguran sam da vredi :)
@alavuk
meni je interfejs dosta dobar, mada je to stvar navike,.....a piano roll...to je druga prica, nije bas najsretnije resen, ali poboljsava se iz verzije u verziju pa valjda i to rese

Pa isti je od cetvorke od kada su ga i uveli :)

Plonk 28-01-2008 09:33 PM

Quote:

Originally Posted by milos (Post 188942)
Pa isti je od cetvorke od kada su ga i uveli :)

haaha ja sam imao live 3 dok nije bilo midi-a, poceo ponovo sa live 6, pa mislio da je bilo pobolsanja, tako sam bar cuo od ljudi :), a ako kazes da je isti onda :mad:, trebaju nesto uraditi sa tim,prijatelj kog sam navukao na live stalno se zali na taj piano roll, nikako da navikne hehe, mada meni i ovako odradjuje posao. za sada

milos 29-01-2008 11:46 AM

Pa da,ma i mene smara piano roll - pa cak i Fruity Loops ima neverovatno dobar piano roll sa sve naprednim funkcijama pa cak i midi delay i te zezancije...
Mene samo pregled nervira kod rolla - da je pregledan kao Logicov i da tako izgleda ,da ne moras konstantno zumirati i da ima normalnu fiksaciju sirine dirki ja bi bio zadovoljan ....

Maiv 29-01-2008 07:28 PM

Da, na zalost to s piano rollom jos nisu sredili.

Ja sam se donekle navikao ali dok sam radio reasonu ili cubaseu nekak mi se cini da sam vise editirao stvari u piano rollu.
U liveu to izbjegavam sto vise mogu (odsviram pa quantiziram i malo editiram rucno ak je sta krivo ispalo).

Zivcira me recimo poduplavanje tonova kad se povuce u piano rollu, umjesto da razvuce jedan ton. :banghead:

Eh da, valjda ce i to biti rijeseno do sljedece verzije. Postoji na njihovom forumu dio s komentarima i prijedlozima korisnika, siguran sam da su im to tam vec nabili na nos:D

All times are GMT +1. The time now is 12:14 AM.