Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   akai mpc 3000 - roger linn (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21234)

balthazaar 25-01-2008 04:57 PM

Re: akai mpc 3000 - roger linn

Ma važi :wink:

Š'a je bre? Hiljadarka se uvjek bukvalno shvata! :P Taman sam se dvoumio da li da pristanem i počeo da smišljam š'a da kupim :P

Ma ok...glupo se sad tu "na gluv0" raspravljati ...dogovorili smo se...čujemo se brzih dana, jer ću vjerovatno ići da kupim neku klavijaturu u pg ( eh šta bi tek kupio da smo se kladili :P)

Ma boli nas uvo!! :PPP imaćemo taman ja i ti zajedno dva uha da čujemo to ...xexexexe

Rhino 25-01-2008 04:59 PM

Ma nemam ni ja hiljadarku pri sebi, a da imam vrlo moguce da bi uzeo mpc-a:wink:

alavuk 25-01-2008 05:00 PM

uzmes 2 x mpc500 ili mpc 1000 i nakrivis kacket tj sesir :]]]]

Rhino 25-01-2008 05:10 PM

Sesir, sesir:wink:

Ma evo izlajao sam se oko ovoga da i sam sebe smaram vise....:grin:

Nemam pojma...
Mozda bi bilo 'moguce' za mene da odradim sve to da zvuci 'isto' i bolje da imam doobro sredjenu sobu i neke svemirske hi-end monitore u zidu kojima bottom end radi (i ne laze) do 5hz :rotfl:

U danasnje 'digitalno' vrijeme ludaci kontrolishu i te frekvencije.... A mpc ih fino spakuje majku mu njegovu:)

DaBear 25-01-2008 07:19 PM

e sad ste ga bas preterali....izmlatiste brdo prazne slame!!!

MPC !:banghead: MPC:shock: MPC:confused: MPC:rotfl: MPC:mad: MPC:ups: ...ufff!!!

Max 25-01-2008 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 188475)
Ne 'bolje' nego isto:wink:

Ok , jos lakse .........

Ali ako je MPC bolji , zar nije izazov napraviti JOS bolje ???

.... opkladu ozbiljno shvatam :)

Pozdrav

liman021 25-01-2008 09:28 PM

opaaaaa ala ce da bidne diskooooo!!!rumski fight club

Rhino 25-01-2008 09:43 PM

Daleko od toga da je fight club:)

@Max

Mozes li da sredis jednan R. Linn 3000 za taj dan, da ga ne dovlacim iz podgorice?(a i nije moj, tesko da bi mi ga dao covjek da nosim u bg)

Ja i onako moram gore u ovih 20-tak dana...

Nisam bio ozbiljan (vec pripit) kad sam izgovorio tu rijec (opklada), ali i dalje tvrdim da sa batteryjem i plugsima to ne radi tako..

Max 25-01-2008 11:05 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 188530)
Daleko od toga da je fight club:) ..

Ma naravno ...... samo mislim da je sve izvodljivo ...... nema tu bas previse misterije

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 188530)
@Max

Mozes li da sredis jednan R. Linn 3000 za taj dan, da ga ne dovlacim iz podgorice?(a i nije moj, tesko da bi mi ga dao covjek da nosim u bg)

Ja i onako moram gore u ovih 20-tak dana.....

Ne mogu ...... trenutno sam totalno zatrpan poslom , i to ce verovatno trajati do 3 - 4 februara ..... posle toga mozemo da se organizujemo .......

Ali ako uradim , dodjes bar veceru :rotfl: ..... da se ne cimam bas ni za sta :D :wink:

Pozdrav

clusterchord 26-01-2008 03:25 AM

samo, bilo bi super da ljudi koji tvrde išta o MPC3000 su de facto probali spravu.

ide mi na jetra ta "online" nacitanost. a nikakvog iskustva da to podupre..

to koda pricamo koja bi bila bolja u krevetu.. angelina ili naomi.. ajde bre

iz tog razloga nemogu nista definitivno rec na tu temu. jer probao nisam. moja pretpostavka, iz iskustva s drugim slicnim spravama (emu, s760), je da vjerojatno individualni izlazi odn VCA na 3000 kad ih se ganja max malo "pucaju" i saturiraju. to uvijek da neku specificnu farbu. ukoliko to jest slucaj, onda plugin to nece bit u stanju potpuno identicno simulirati. ..

nelinearnosti iz analogne domene su najteza koska za software.. bilo koja vrsta nelinarnosti. traka, cijev, transformator.. itd itd.. da ne ulazim duiblje nego sam vec ugovn.. pardon, ugazio.:rolleyes::D

All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM.