![]() |
Re: Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire?
I dalje ne shvatam...Idekius je rekao da je Aralica producirao Van Gogh, ja sam se samo nadovezao na to...
|
Pa izneo si ko je producirao... sto je na mestu... skroz... valjda nema problema?
|
Pa, valjda nema?
|
Pa gde vi vidite problem? Samo sam rekao da to zasluzuje tread, da se cestita ljudima. Posto je ovde tema kako neshvaceni umetnic(sveopsteg svetskog stremljenja) balkana nemogu da iskazu vaskoliki talenat bez svetskih producenata (jerbo im domaci sve upropastise).
|
A Idekius mora malo u offtopic na temu Van Gogh... Jos jutros stavih cestitku (zasluzenu) ljudima, a niko ni jedan post... kao da MTV nagrade padaju svaki dan... na foru "Vidi ga BRE ovaj davi tu sa nekim Van Gogh i MTV Adria... sitnica... imamo BRE mi vazne pop festivale da bi se time bavili.." :D
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20131 Neka se niko ne vredja... mala, licna zamerka svim clanovima foruma :) |
Zaboravio sam jos nesto!
Nekad se desi da artist-umetnik IMA PARE...e onda se treba DVA PUTA PRE_ISPITATI dali da se uvaljujes u posao (ako je glupa muzika, neznaju momci da pevaju i sviraju itd..) da ne bude: " mi ti platili a ono nista nevalja!!" Video sam tonu projekata gde se producenti prime na pare a posle bi platili duplo samo da mogu da se izvuku. |
Dala baba dinar da u kolo udje a posle dva da izadje.
To su najlepsi poslovi. |
ovo je postao internacionalni problem :D
http://www.gearslutz.com/board/gears...-producer.html Pozdrav |
Quote:
|
a ko najbolje producira basove?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:45 AM. |