![]() |
Re: Silicon Shiva / glazbena suradnja - Pick outs
Zato što je mene čovek isprozivao kada sam odradio kolaboraciju sa drugarom na jednom treku, tj remixovao njegov trek, rekavši da se kitim tudjom slavom i da sam bez ideja i gde je na kraju ispala opšta frka. Iskreno kajem se što sam to ovde napisao, samo me je iznenadilo to što je uradio stvar zbog koje me je grdno isprozivao. Moja greška je što me je to sve dotaklo i što sam uopšte bilo šta rekao na ovu temu, mada imam dosta toga da kažem.
|
nESbo - kuzim. Vidjelo se da postoji neka pozadina.
SHIVA - :) |
@ neSBo: bitno da si ti mene dochekao s istim komentarom u sasvim drugachijoj situaciji. Koliko se sjecham tvoja stvar je imala vrlo slichnu ideju kao i moja (isti govornik u treku), nedugo nakon shto sam ja na ovom forumu ostavio link. Meni je samo bilo smjeshno to shto se takva sluchajnost poklopila u razmaku od par dana na dva foruma, a ako se sjecham dobro... rekao sam i da ako te moja stvar inspirirala na bilo koi nachin da je meni osobno drago zbog toga i ne smeta mi. Pri toma ostajem i danas. Sve dalje od toga je tvoja osobna projekcija i ako te dotaklo jedino ti znash zashto te dotaklo.
Ako imash josh neshto za isprichat... slobodno daj. Ja nemam shta skrivat niti mi je problem o tome diskutirat. Iskoristio si "komentar" na trek kao vozilo za "osvetu" i vrachanje dugova po principu "oko za oko". Ako imash neshto za rechi - reci to otvoreno. Nemoj se kukavichki skrivati iza "glazbenih" komentara u neuspjelim nastojanjima da me time "dotaknesh" i tako poravnash rachune. Ovdje ima puno ljudi s koima se povremeno ne slazhem, ali kad komentiram glazbu i radove nastoim da moj subjektivni dojam o ljudima ne utjeche na moje komentare. Ako to nie moguche - onda ne komentiram. |
uuu onaj deo sa glockenspiel-om mi je brijanje :) Super! :)
@RocketRoll Meni ovo nikako ne liči na Thom Yorkeov Eraser |
Quote:
Nisam se SVETIO nego IZNENADIO tvojim postupkom, ali nisam u stvari uop?te imao pojma da si ti mislio da "je mene inspirisao TVOJ trek"! Tek mi je sada jasno posle vi?e od godinu dana ?ta si ti meni hteo da ka?e?... Čoveče pa ceo onaj problem je ispao zato ?to sam ja semplovao Terrenca McKennu? Jbt ja sam taj trek radio nekoliko meseci! Ok, definitivno ne moramo dalje. Pozdravljam te! |
Nadam se da ce ovakvih saradnji biti vise...
Rumski ima dosta potencijala. Licno bi voleo da cujem u ovoj numeri (ili u nekoj buducoj) jos koji "kanal" zivog instrumenta (dali sax, truba, gitara ili nesto deseto) i to da se odsvira, a onda tek programira.... Bolje saradjivanje nego raspravljanje, ili? |
pa i rasprava ako je konstruktivna je vid saradnje :)
|
@ cucko: iako razumijem shto si mislio pod zhivi instrumenti nadam se da nisi od onih koi smatraju elektrichnu gitaru vishe zhivom od recimo sintisajzera. Ja sam indigo generacija :D Imam kompjutere od 1. razreda osnovne shkole (C64). Za mene je computer aided music jednako zhivo kao i gitara (koju btw: sviram vech blizu 15 godina). Ako zvuchi dobro... koga briga kako je nastalo. ;)
|
Quote:
|
Klasifikacija nije nesto sto je napravljeno da bi na silu trpali sve zivo u vec postojece okvire, vec postoji i upotrebljava se onda kada neki od vec postojecih okvira, najbolje opisuje ono sto trenutno posmatramo.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55 AM. |