Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Nuendo 4 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19553)

Rhino 27-09-2007 03:27 AM

Re: Nuendo 4

sx3 i n3!

idekius 27-09-2007 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by tom (Post 171571)
A kad je bio?:)

Oduvek... narocito su mi zanimljivi likovi po net-u koji cuju razliku i tvrde da se Nuendo bolje chuje, a ima i radikalnija varijanta -Cubase ne valja, a Nuendo je super. :)

RetroMan 27-09-2007 02:00 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 171604)
... tvrde da se Nuendo bolje chuje

Pa i meni, nekako bolje zvuci kad neko kaze: "Radim u Nuendu", nego da kaze: "Koristim Cubase". :rolleyes:

RM

RetroMan 27-09-2007 02:06 PM

Mada, kad se pogleda ovaj Steinbergov citat:

"The Nuendo Expansion Kit integrates music tools from Cubase 4 seamlessly into the Nuendo 4 application. This makes Nuendo 4 completely compatible with Cubase 4 projetcs.."

ispada da moras da doplatis da bi Nuendo dosao na nivo Cubase-a. :rolleyes:

RM

S-S-R 28-09-2007 02:40 PM

Hehe, kako je krenulo, pojesce Steinberg ProToolse i to sa gacama i carapama i sa Digidesignom. Pogotovo otkako vec 3 godine saradjuju sa Euphonixom, a oni su izbacili nedavno System 5-MC, jedan od najboljih digitalnih mixera ikada napravljenih. On osim Nuenda podrzava ProToolse, Piramyx itd. Nije samo lijep nego je i mocan.
By, by ProTools and Digi...

Dexxy 28-09-2007 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by S-S-R (Post 171812)
Hehe, kako je krenulo, pojesce Steinberg ProToolse i to sa gacama i carapama i sa Digidesignom. Pogotovo otkako vec 3 godine saradjuju sa Euphonixom, a oni su izbacili nedavno System 5-MC, jedan od najboljih digitalnih mixera ikada napravljenih. On osim Nuenda podrzava ProToolse, Piramyx itd. Nije samo lijep nego je i mocan.

Po meni vec ga je*e :D

zmaj 28-09-2007 06:40 PM

Quote:

Ne budi tako siguran...Najbitnija je navika,a ceo zapad vec godinama pravi pare na PTu...To ti je standard i od toga ce se tesko pobeci...

Moritz 29-09-2007 10:10 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj (Post 171864)
Ne budi tako siguran...Najbitnija je navika,a ceo zapad vec godinama pravi pare na PTu...To ti je standard i od toga ce se tesko pobeci...

Boldovao sam bitnu recenicu iz razloga sto upravo to odlucuje na zapadu sta je isplativo a sta ne.

Idi na http://www.nuendo-post.com/ i videces koliko je ljudi preslo na Nuendo sa PT samo zbog novca - koliko daju novca da bi dobili to sto im treba, i koliko brzo mogu da rade a bez da doplacuju kojekakve opcije (DSP, ADA...itd) koje su kod Digi0ja obavezne.

Sa Nuendom mogu da rade i na starom P2 laptopu sa integrisanom karticom ( govorim o montazi zvuka i bazicnim miks funkcijama) sto se za PT ne moze reci.

Licno, Nuendo je odavno sjbo PT bas iz tih razloga.

I jos jedan argument, bazicni System 5MC sa 16 fadera kosta duplo manje od Icona...a pride mozes da koristis i PT i Pyramix i Logic i Final Cut i naravno Nuendo...

OFF 29-09-2007 11:25 AM

Quote:

Ooooo, sta sve covek procitati nece
u forumske rane ove sate
skupilo se drustvo neznalica
savrseni pro tools da mi blate

E, da vas nisam cuo, vise
:D

All times are GMT +1. The time now is 06:25 AM.