![]() |
Re: Nuendo 4
sx3 i n3!
|
Quote:
|
Quote:
RM |
Mada, kad se pogleda ovaj Steinbergov citat:
"The Nuendo Expansion Kit integrates music tools from Cubase 4 seamlessly into the Nuendo 4 application. This makes Nuendo 4 completely compatible with Cubase 4 projetcs.." ispada da moras da doplatis da bi Nuendo dosao na nivo Cubase-a. :rolleyes: RM |
Hehe, kako je krenulo, pojesce Steinberg ProToolse i to sa gacama i carapama i sa Digidesignom. Pogotovo otkako vec 3 godine saradjuju sa Euphonixom, a oni su izbacili nedavno System 5-MC, jedan od najboljih digitalnih mixera ikada napravljenih. On osim Nuenda podrzava ProToolse, Piramyx itd. Nije samo lijep nego je i mocan.
By, by ProTools and Digi... |
Quote:
Po meni vec ga je*e :D |
Quote:
|
Quote:
Idi na http://www.nuendo-post.com/ i videces koliko je ljudi preslo na Nuendo sa PT samo zbog novca - koliko daju novca da bi dobili to sto im treba, i koliko brzo mogu da rade a bez da doplacuju kojekakve opcije (DSP, ADA...itd) koje su kod Digi0ja obavezne. Sa Nuendom mogu da rade i na starom P2 laptopu sa integrisanom karticom ( govorim o montazi zvuka i bazicnim miks funkcijama) sto se za PT ne moze reci. Licno, Nuendo je odavno sjbo PT bas iz tih razloga. I jos jedan argument, bazicni System 5MC sa 16 fadera kosta duplo manje od Icona...a pride mozes da koristis i PT i Pyramix i Logic i Final Cut i naravno Nuendo... |
Quote:
u forumske rane ove sate skupilo se drustvo neznalica savrseni pro tools da mi blate E, da vas nisam cuo, vise :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:25 AM. |