![]() |
Re: taktons
Uh, nije mi nikako usput, ali mozemo se nekako organizovati;)
|
mozemo u kv-u da se nadjemo, pa preko kragujevca..
|
svi putevi vode u bg pa u ns :]
|
Malo sam citao o raznim razmisljanjima i pitanjima na forumu pa cu pokusati da razresim neke dileme.Kao prvo Taktons je manifestacija Javnih medijskih servisa drzava koje ucestvuju na ovogodisnjem 11. Taktonsu.Iz toga proizilazi da pravo ucesca imaju zaposleni u javnim medijskim servisima, naravno ukoliko prodju interno ziriranje.Novost ove godine je da se pruza mogucnost i tonskim stvaraocima iz nezavisnih produkcija da se pojave na Taktonsu kao takmicari, pod uslovom da je njihov snimak emitovan na programu nekog javnog servisa i da je delegiran od strane tog servisa na Taktons.Kao sto vidite uslovi su prilicno strogi sve u zelji da tonsku delatnost u radiju i televiziji u Javnim servisima podignemo na visi kvalitativni nivo i time obezbedimo bolji kvalitet programa.Uz takmicenje tu je i izlozba opreme renomiranih proizvodjaca.Ko su oni vec se mozete informisati na sajtu preko banera proizvodjaca.Na Taktons mogu doci svi zainteresovani stvaraoci dobrog zvuka kao posetioci naravno, jer ce u studiju M biti upriliceno slusanje snimaka koji su poslati na takmicenje, a sem toga mozete posetiti i izlozbu opreme i razgovarati sa predsavnicima firmi.Takodje bice uprilicen i demo room u kome cete imati priliku da vidite i cujete opremu u radnom okruzenju.
|
Ima li zainteresovanih kolega iz Beograda za odlazak u Novi Sad na Taktons. Isao bih svojim kolima, pa ukoliko neko zeli da podeje sa mnom neka mi se javi porukom.
Pozdrav! |
@Lesha (i ostali)
Ja moram preko Valjeva, pa za Bg, ili eventualno preko Shapca... Kraljevo mi je na 100km od kuce:( ......Jedino ako bude neka veca ekipa, mozemo preko Cacka pa Ibarskom ;) |
oce li ici tko iz HR osim mene :(
|
Quote:
|
ja sam planirao iz BL pa preko autoputa kroz HR za NS, ali ne znam kada cu se vratiti i koliko cu ostajati...
|
OK,po?to sledeće nedelje počinje,da rezimiramo ko će i kad doći.Mo?da da se napravi neki plan...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:46 AM. |