![]() |
Re: Apple Logic Studio
evo i mene.....posle 12 godina na Cubase (od Atari 1.0 do SX 2 na macu-imao i godinu dana Pro Tools TDM:o ), promjenio za Logic Pro 6 (sada 7.2) i nikad nisam ni malo po?alio, samo sam si celo vrijeme govorio ?ta sam toliko dugo cekao.....LOGIC RULES!
A isto sam u poslednje vreme puno radio u Nuendu sa audiom i veoma mi je cool, ali ako zbrojim sve mane i prednosti Logic mi je je jo? uvijek bolji. Ima Nuendo neke super fore koje Logic nema ali ima Logic mnogo vi?e stvari koje trebam svaki dan koje ima Nuendo idiotski rije?ene..... I LOVE LOGIC!!!!:D |
pa da uzecu i novi MAC!!!
|
Quote:
meni licno je vaznije misljenje slowstara nego moritza samo i iskljucivo zbog uspijeha u poslu... a do uspijeha se dolazi nacinom razmisljanja... ja necu sam da procijenim sta je bolje je moze da bude skupo... ne razumijem moritz zasto razmisljas o kupovini logica ako mozes da zavrsis posao sa nuendom ili cubaseom |
Ja bih voleo da saznam sta to u Logicu moze, a u Nuendu ne ili sta je to bolje kod Logica u odnosu na Nuendo?
Moj prvi susret sa Logicom je bio sa verzijom Platinum, a poslednji pokusaj da Logicu dam sansu je taj neki "poslednji za PC, 5.5.1 napr... I tada je to bilo "zbog drugih", ali me je uzasno odbijao sam interface koji je uzasno neintuitivan i licno meni, nekako gadnjikav. Ja svakodnevno, godinama radim i do sada nisam imao primedbi na Nuendo. Na sebe da, na ljude da, na razne stvari, ali ne i na softver. On radi tacno to sto treba (barem po mojim utiscima), ima mnogo korisnih funkcija za korigovanje sviraca- amatera, tj "sviraca (pevaca) u pokusaju" koji su najcesci. Ne rusi se, ne zakida od plate... :) Zaista, sta ima Logic sto nema Nuendo (molim samo da se ovo ne pretvara u svadju jer me zaista zanima konkretan odgovor) |
Quote:
|
Ma nisam im "rekao", vec sam zaista pitao.
Moguce je da nesto previdjam, pa ako je tako, voleo bih to da znam. Nisu nedostizne pare da se predje sa jednog sistema na drugi, ako za to zaista postoje pravi razlozi. |
Quote:
1. Daleko bolji i cvrsci midi tajming ( ali posto nemas neke specijalne midi akcije , onda to i ne osecas ) 2. Milion puta bolju groove kvantizaciju .... Za sve ozbiljnije matrice , programing bubnjeva radimo na logicu ( i ako ja sma ne volim mnogo taj program ) 3. Kvalitet efekata koje dobijas sa programom je mnooogo bolji od Nuendovih ( ovo takodje na nas nema uticaj , jer te efekte ni ne koristimo ) Eto za pocetak ..... verovatno ce ti logic useri reci jos nekolik stvari Pozdrav |
nema milion losih plugova ko nuendo
sound je bolji..( bar za moj ukus) nema natezanja sa 100 prozora LOGICAN je JEDE 30% MANJE CPU poWera nego nuendo s istim Plugovima a sada i kosta 25% od cijene Nuenda e da MAX..JEBENI MIDI TIMING!!!!!!! 2 godine sam radio u nuendu i nisam bio zadovoljan..LOGIC mi je bio jako nerazumljiv..morao sam ga naucit kada sam remixirao DINU koji pobjedio na 1 djecjem eurosongu...OD TADA nakon 10 dana muke ...NEDAM VISE LOGIC....jebeni software!!!! |
Moram da te ispravim
Quote:
1. Mnogo je bitnije da ima DOBRE plugove , mada ovo u nasoj zemlji nije neka prednost , zbog piratizovanog software a Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav |
moje iskustvo je takvo ..ono sto sam napisao stojim iza toga!!!
ej Max kava u BG oko 20tog??????? jel moze |
All times are GMT +1. The time now is 11:59 AM. |