![]() |
Re: Slika članova foruma - 2 dio.
....
|
|
Hm. Fenderov jasen, iz sedamdesetih?
Kako te služi taj kompresor? |
Quote:
jel ti je ta tetovaza analogna ??? :]]]]] |
Čovječe kako mi razgovaramo.... analogna tetova?a... ja sam maloprije spomenula glazbenu viagru... a sad upravo razmi?ljam da li bi deblja osoba (?ena) ustvari ?eljela da je se kompresira ili ne... Mislim da bi kompresijom izgubila valove i obline.... ono ?to uistinu treba jest? Limiter!? A mo?da nije niti on rje?enje jer ako re?emo vi?kove.... to mo?da mogu biti i dobri vi?kovi... pa unatoč tome ?to smo izgubili lo?e, oti?li su i dobri, ?teta.
Ono ?to treba jest? Ne?to ?to Sandro ne koristi, a sa njim se sla?e i Bob Katz?! Tko pogodi, mo?e smisliti slijedeću pitalicu. :da: |
Multi-multi model John Holmes
|
.....
|
Quote:
Radi se naravno o multiband kompresoru. Znači... svakoj popunjenoj ?eni potreban je multiband kompresor. OVo mo?e jako dobro doći u svakodnevnoj komunikaciji. "Hej, OFF, pogledaj onu tamo lijevo!" "Koju? Onu plavu tamo kod okrhnutog stolića? Onu kojoj je potreban multiband kompresor?" Ovo je klasičan primjer Anitinih neprospavanih noći i činjenice da nikome nije smije?no ono ?to je meni. :banghead: |
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Oh kako te razumem ! Nemas pojma koliko te razumem .... :) Pozdrav |
Quote:
vidi samo sta je filmova snimio http://www.imdb.com/name/nm0001360/ :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 05:56 AM. |