![]() |
Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...
imam jedan predlog i sugestiju koju cu izneti u sobi za predloge i sugestije
|
.........EBES ALAT! Ispeci ZANAT!
|
Quote:
..... lepo receno ..... jos samo da to ljudi i urade :( Pozdrav |
Quote:
Samo sto je to nekom magijom preslo u programiranje midi matrice i kopiranja D' angelovog sounda :) Ponuda i dalje stoji , da se prica ne bi suvise komplikovala :) Pozdrav |
Eto, divna prilika da se okupimo i druzimo... Organizujemo se i napravimo jedan mali "seminar" i debatu na temu mixinga. Svako bi mogao da donese neki svoj uradak, dobar ili los nije bitno, pa da prica na cemu je, sta je i kako radio zarad cega! Cak su mozda losi primeri i bolji, tj. citljiviji i poucniji.. U ovo sve bi bilo idealno kad bi bio ukljucen i neko ko ima komplet OTB mix, tj. Perun, ne znam za ostale foRumase ko disponira cime, pa da moze da se prica i o analogiji i prednostima i nesavrsenstvima iste, da se sagleda sa sto vise razlicitih uglova.. Nisam siguran koliko je ovo sve realno ali ajd, tema za razmisljanje...
|
Quote:
|
Quote:
Ne kapiram o cemu pricas!? |
Quote:
Gore sam vec napisao ....EBES ALAT - ISPECI ZANAT! Ako citas, kapiraces o cemu pricam.. ja o nikakvim papcima ne pricam! |
Quote:
A, cekaj Color, kad vec napisa to... Zar stvarno mislis da pripadam (verovatno nepostojecoj kategoriji) onih koji tvrde... JEBES ZANAT, KUPI ALAT? Pozdrav. Bice prilike da se upoznamo, nadam se. |
nisam jos cuo test(na moru sam,kucam sa mobilnog).ali to sto pothranjuju iluzije ljudi da sa 1k vrednim plug-inovima mogu postici identicne rezultate kao oni sa miksetom od 100k,je da ne kazem podlo.I tako danas i baba-sera moze da kupi SSL!Prostom logikom pothranjenom veshtim reklamama poput ove,namece se jednostavan zakljucak-da su svi ovi drugi(100k) finansijski retardi,snobovi ili neznalice...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:03 AM. |