![]() |
Re: Test Sabiranja
Quote:
Pa nije to bila tvoja glava, vec moja, a s obzirom da nije bosanska, jos uvek mi zvoni. Koliko god sam lupao glavu nisam uspeo da ukapiram otkud tolike razlike, ako su mixevi identicni, a nesto zvuci kao da je pokvareno. Problem je kad neko ulozi trud (kao ti), pa svaki komentar dozivljava licno, onda covek mora da pazi i mozda se cak ogranicava sa komentarima da ga ne bi pogresno shvatio. Ja jos nisam dao komentar, vec sam samo konstatovao da ako negde neki instrumenti nedostaju, a negde ima visak, to onda nisu male razlike, vec nisu uopste isti mixevi, pa je apsurdno da se komentarisu sabirnice u razlicitim mixevima. Cudno mi je da ti se potkrao takav propust, i ako smem da budem iskren, izgubio sam poverenje da je i ostalo bez greske, pa sam izgubio i volju da pravim dalja poredjenja, sto je steta, s obzirom na trud koji si ulozio. Nadam se da ces me ispravno shvatiti, i umeti da cenis trud koji sam ja morao da ulozim da skinem, i preslusam sve fajlove da bi (za sada) zakljucio da je to bilo gubljenje vremena (kojeg mi je, s obzirom na moje godine, jos malo ostalo). RM |
Quote:
|
bacam neki dinar da su ovi koji gutadu reverbe softwerske sabirnice.. :cool:
|
C pa E najcistiji, najjasniji, najutegnutiji, najkonkretniji zvuk.
B i H nikako ne pasu mom ukusu, zvuce previse "nabudzeno". Sve je stvar ukusa (i neukusa:D). Ja sam ovo preslusavao oko pola sata na obicnim kompjuterskim stereo zvucnicima. Ne zamerite ako sam lupio, sigurno se na ovim mojim zvucnicima ne cuje svaka frekvencija koja se inace cuje. Licno cenim ulozen trud i zahvaljujem na malom stimovanju i (besplatnoj!) proveri sluha! |
Svaka cast za odradjeni posao!
Nikako da stignem da lepo to preslusam, ali... vrlo lepa kacija... jos jednom... CESTITKE! |
Skroz zanimljiv test,a moje skromno mishljenje je:
C i E Najkompletniji zvuk (i nivo i stereo slika i frekventna karakteristika) i reverb koji se chuje,za razliku od nekih... G takodje, ali posle njih, jer ima nedostatak reverba. Uzdravlje! :) |
Bas deonice najrazgovetnije cujem na "a" snimku. Medjutim, on nema tu jasnocu visokih tonova kao sto ih ima snimak "c" i snimak "e".
Idealno bi bilo, po meni, nekako "umetnuti" bas fraze sa "a" u snimak "c" ili "e". Ili je reverb koga ima na "c" i "e" "progutao" definisanost basa kakvu cujem na "a"...:confused: |
... vrlo lepa kacija... jos jednom... CESTITKE!
[/quote] Idekuse.....KACIJA !?? mislis AKCIJA???:rotfl: :rotfl: |
kad ce rezlutati...? kacije...:)
|
Ni ja nisam cuo... Ali cim se dohvatim kuce i adsl-a za koji dan cu checkirati....
|
All times are GMT +1. The time now is 08:21 PM. |