![]() |
Re: The ROLLING STONES otkazali ...
Quote:
|
Quote:
i zašto je licemjeran Grand!? hm, pa Grand ne obećaba da će promjenti svijet..oni sami samo što ne kažu "mi davamo narodu lake note, narod nama pare, to je naš posao i zdravo!" Kome smetamo nek nas nadjebe !" Grand je prije ljigav i banalan, al licemjeran nije! a, Mogli, hm...nemam ja problema sa shvatanjem demokratije...naprotiv...strah me da je shvatam mnogo bolje nego što bi "trebalo"...pa ti provali šta sam s ovim htio reći :rotfl: :rotfl: :rotfl: jer demokratija negira sebe samu i , evo sad ću vam čak i predvidjeti nešto, mada to inače naplaćujem ;))))) ne vjerujem ni da ovu našu današnju demokratiju čeka neka svijetlija budućnost od komunizma...ova naša demokratija će dovesti dotle da da ispadam bolestan i lud ja koji kažem da je odvratno i da ne bi trebalo da čovjek može da oženi konja i da sa njim usvoji dijete , a ne taj koji to radi...uh! gadna je rulja i pravila koja rulja postavlja al ipak problem demoratije sad prevazilazi okvire ovog posta a i naše kompetencije da sad u to zalazimo |
Rrrrrrazummmem!
I završavam izvinjenjem svima, ne samo Ibicašima, koje sam nenamerno uvredio. Summarum, Stonsi su kulturno bitni zbog toga što je navedeno - što ne znači da su stoga i dobri ili loši, samo da su bitni. Kulturno bitan je i Hitler kao primer etničkog čišćenja, a kulturno bitna je i Al Kaida kao primer terorizma. Dobro ili loše, to je nešto drugo. |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::o:o:o:o Rekoh ja jednom prilikom, dodjoh na ovaj forum da nesto saznam i misleh da ovde sve ozbiljni i kulturni ljudi. Kad ono.... BTW, Stonse slusam iako ih ne obozavam, sta oni znace receno je i u ovoj temi a ima plus jos dosta o tome. I kulturoloski i kao pokretaci nekog novog pravca i sa jos mnogo aspekata. Ali ajde gledajmo to ovako. Dok dete, ili mlad covek, dokazuje svetu koliko vredi, onda radi i stvari zbog kojih bas i nece da bude ponosan kad ostari. Za to vreme pomno prati sve reakcije sveta oko sebe i skuplja saznanje o sebi. A kada se dokaze onda pocne da izvoljeva i da se drzi nekih svojih principa pa ma koliko da su pogresni. Tako da bio star ili mlad, i genije i ludak su uvek neshvaceni. Prenesno na Rolling Stonese, ukratko: Moze im se A demokratija pfffff. Moje vidjenje stvari. U demokratiji vlada nekolicina nad vecinom. Vecina je inace izabrala tu nekolicinu. Samim tim nekolicina je voljom vecine dobila dozvolu da vecini radi sta hoce i da nikog ne pita. Klasicni primer mazohizma. |
All times are GMT +1. The time now is 02:22 AM. |