![]() |
Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007
I ja se pridruzujem cestitkama po OBA pitanja, mada nisam cuo H.Novi, ali verujem...
|
Quote:
daj im barem griz hrenovke :] |
Quote:
Ako nastavimo ovako rasipnicki da se ponasamo, orisomasit cemo do prosjackog stapa!!! :D |
Quote:
Quote:
Sad ozbiljno... Znacilo bi mi stvarno, ako bi ste poslusali aranzman jer je uradjen kao kombinacija raskosne orkestracije i benda, takoreci u maniru gde ste vi osvedoceno dobri, pa bi mi eventualno neka konstruktivna kritika znacila u daljem radu. Hvala unapred ;) |
Quote:
Sad ces definitivno da dobijes dobre kritike ;) :) Pozdrav |
Cestitam na uspehu. A sto se "samo" treceg mesta tice, nema veze, ponekad i trece, cetvrte ili pete pesme imaju vise uspeha od pobednika i vicepobednika.
you know what I mean. A sto se tice grupe TNT... Nadam se da su Jeremija i Debeli Sef najzad dobili svoje ljijekove u lijecilistu za bolesne od svih boljesti u toj Bjelorusiji. A sve to na racun podruznice iz Los Angelesa. :rotfl: |
Quote:
|
Pridruzujem se cestitkama.
BRAVO! I za Belorusiju i "skale". Kao obicnog slusaoca, pesma "Suza stihova" me podseca na neke ranije stvari od W.Houston. Mislim na orkestraciju i dinamiku citave pesme. Kao aktivan "svirac" usudjujem se da tvrdim da je pesma aranzmanski i harmonijski bogato uradjena. Pogotovo ako se uzmu u obzir aktuelni trendovi...Jedina potencijalna zamerka je nedostatak "crnacke" soul postavke za efektnije pratece vokale...:D |
|
jos jednom cestitke, evo prvi put gledam.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:02 AM. |