![]() |
Re: Vlado Georgiev - Singl.Novi album??
Quote:
|
Quote:
Meni je to vrh... |
Quote:
|
vlado idi igraj flipere vozi motor mani se foruma :]
malo OT i edit : mogli ima lep potpis ili 7" , tj izjavu gorana bregovica . |
Vlado crni, ti si budan u 9am ili uop?te nisi i?'o na spavanje??
...meni je "ti i ja" vrh pjesma, polako se gradi i ima one kul brejkove na kolajuti:))) |
Ma naravno da vozim motor...juce me sunce ubilo-djir'o sam cijeli dan i sad odoh na press konferenciju crven k'o rak :) jbg, kad ne koristim pudijeru kao neki...
LM, mene sve ovo bas zabavlja, zar ima sta vise da se kaze? Da sam slusao kritike kad sam pocinjao, snimio bih "etno" plocu i izdao za C.records:p Reci cu samo par stvari buduci da na rumski dolazim uvijek iz najbolje namjere: -Ako pjesma ne valja price o reverbima i frekvencijama, deeserima i sl. su bulja nad buljama...slusajte muziku i atmosferu a ne frekvencije -licno mislim da svi imaju pravu da komentarisu, ali bi bilo pozeljno da javno imaju iza cega sami da stanu bilo kojim kvalitetom(kompozicijom, tekstom, aranzmanom, inzinjeringom) i time opravdaju svoje kritike... -moj savjet onima koji nikad nisu spustili traku na magnetofon: ne pricajte o traci i lampi kad to nikad niste vidjeli a kamo li radili na tome, malo nas je ovdje koji smo na tome naucili zanat, pa nas malo vrijedjate -dakle, manje price-vise rada i znanja. ajd' u zdravlje i fino se provedite ovog ljeta sa sto boljim cicama. :p pozz |
Vlado jel ste glas snimali sa U67-icom?
|
Quote:
Quote:
Mislim da je kritika za reverb stavrno osnovana. Ajde ljudi sad iskreno, zar nema previshe reverba na vokalu na 'ti i ja'? Znam varijantu: ma mani reverb, slushaj pesmu..ali hajde skini totalno taj reverb pa pusti pesmu u prodaju, pa da vidimo reakcije. Chak bi i moja sestra (koja te gotivi i koja nema veze sa produkcijom) rekla: ovde neshto ne valja :) Quote:
niko se nije nashao da brani sitne ribe kada se kritikuju njihovi radovi.. :) kritika - mosh misliti.. |
Quote:
Quote:
|
Da li je Vlado skraceno od Vladimir?:mrgreen:
P.S. Pesme su vrh |
All times are GMT +1. The time now is 02:00 AM. |