![]() |
Re: Sto mislite o ovoj kombinaciji? rme
OFF TOPIC 2
OGI!! Jako zanimljiv web site!! I odlična je flash animacija s tvojim fotkama. Ti to ima? dreadlockse? MRAK! Super.. Kasnije ću poslu?ati glazbu... ba? me zanima. |
Sad sam pročitala tvoju biografiju! :o
|
Svakakvi se likovi ovde muvaju :)
Pozdrav |
Ne znam da li je pristojno da odgovorim ovde - da ne preteramo sa off topic-ima...
@Anita : Hvala na komplimentima...;) @Milos : Nemam pojma zasto je to tako... nikada mi nije bio otvoren Matrix Editor dok snimam, ali sam upravo probao - isto se ponasa i u verziji 7.2.3, ocigledno je namerno-nije "bug"...moguce da je ideja da program ne "trosi" resurse na grafiku u "real-time"-u jer "ne zna sta ga ceka", a kad iskljucis snimanje, prikaze sliku kako treba...mozda je TU tajna Logic-ovog tajminga?:rolleyes: |
Kao sto Ogi rece, u LOGICu je to veoma prosto, i cak, moze se izvesti na vise nacina, narocito kada se u reverb salje sa senda, a ne insertom, a sto se firewirea 800 tice (ja opet, k'o baba o ustipcima) na MACu to ide veoma glatko, 2 komada FW 800 vezanih na FireWire 800 ulaz FW 800 kablom, rade k'o jedan bez ikakvih problema, ali na MACu kao sto rekoh...(izvinjavam zbog pominjanja doticnog)
|
Quote:
Isto iznenađenje sam do?ivjela kad sam sku?ila tko je slowstar. :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:03 AM. |