![]() |
Re: Prophets Line
Quote:
Nego ostavimo se mi ove priče... Ajde fino kamera u ruku i da napokon vidimo taj studio. Nemoj nas tu držat u neizvjesnosti. Ja umirem od želje da to vidim. Znam da negdje izgleda pre jebeno, ali koliko god se ja to trudio zamišljati, ne pomaže. Daj više slike! NA KOLJENIMA MOLIM !!!! |
polako....radi se ...pri kraju je sve...public open 1.9.
a za ekipu s rumskog slike prije.... kamera ne moze....nije ovo muzej nego studio..imate muzej 160 km od zagreba..eboardmuseum.at mr ,Gert Prix :D :D :D |
Quote:
|
2000007
|
Ajde ba? se veselim da napokon studio bude gotov i da krenu snimanja!! :mase:
Zaboravio sam pitati, kako će se studio zvati? |
ima ime vec 10 godina i snimljeno je puuuno stvati ali u starom izdanju studia..
SYNTHETIC ART'S STUDIO |
damir, ne treba ti taj apostrof - bolje ti je samo SYNTHETIC ARTS STUDIO. kao mnozina, sto je super i tako se cesto koristi u nazivima kad imas pridjev ispred art. inace, ovako sa apostrofom ispada da je to studio od nekog ko se naziva Sythetic Art, sto je nelogicno.
htio sam ti to i prije rec da promjenis pa uvijek zaboravim.. ;) |
ok TOMO PUNO HVALA .....
LOAD "*",8,1......... evo popravio :) SYNTHETIC ARTS STUDIO |
Quote:
SYNTHETIC FART'S STUDIO :hyper: RM |
pa zasto ne!!!!!
mi ve-seljaci jednom godisnje imam prdiona party ....dojdi retroman da i ti malo naucis fartat...BTW jesi li ti lik kod kojeg sam bio s Konom (onaj Bane):cool: imam i flyer s prosljogodisnjeg prdiona partija ali je pre vulgran pa ga necu linkat....sve u svemu WE FART AND FUCK HARD.....;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:36 PM. |