Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Djogani - aranzmani/produkcija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18235)

iatros 31-07-2007 05:35 AM

Re: Djogani - aranzmani/produkcija

Ocigledno da sam lose informisan, mislio sam da je i ovaj put Abadic radio Bubu...hmm:banghead:

@kVu: Mislim da se neznamo...:)

Boki_R 06-12-2007 09:16 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 157389)

Sa pesmom IDEMO NA MARS nemamo nikakve veze, obzirom da sam u vreme kad je radjena imao tacno 14 godina! To je radio Kobac.

Secam se, to je kad sam po povratku iz italije cuo za njega da je postao "nedostupan"

Quote:

Originally Posted by perun (Post 163309)
Cini mi se da je Daru Bubashvabu sada radio Kobac. Ni ne lici mi na Abadica, tj. njegove asistente...

Pozdrav!;)

Ipak sam trebao da mu slomim ruke jos kad smo pocinjali zajedno da sviramo psyho-punk u grupi "gonoreja":banghead::rotfl:

buzUki 13-02-2008 10:48 AM

Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu...

Arthur 13-02-2008 12:12 PM

au sine, sta napisa??

Oggy 13-02-2008 02:56 PM

ludilo, shizenje, mednes... :rotfl:

Tribal_kg 13-02-2008 03:11 PM

"Nema vise cile-mile, stig'o Mile, Kitic Mile...". Odlican flow.. :)

Oggy 13-02-2008 03:25 PM

Ili "Ain't no body"... :)

HeatMan 13-02-2008 03:34 PM

@tribal: to su ti multizi.. mosh nauchish dosta od narodnjaka.. samo slushaj crnju dzeja.. to je taj flow i delivery.. :)

Arthur 13-02-2008 07:30 PM

hmm roman reka?

Danny Lou 13-02-2008 07:43 PM

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock:

opet pravi covjek u pravo vrijeme na pogresnom mjestu...

All times are GMT +1. The time now is 07:00 AM.