Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   CHOLIN Album (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16159)

DaBear 12-12-2006 01:35 PM

Re: CHOLIN Album

Quote:

Originally Posted by Manley
mislim koliko god da je zdravkov album los, uvek ce se naci publika kojoj se to svidja, deo koji je odusevljen jer je to cola, a veliki deo i nema pojma sta je dobro, a sta ne vec im TV puni usi....ostalo je malo ljudi koji se stvarno razumeju, a oni su producentima nebitni. mislim da je prica abbey road i real world vise uspesna reklama...ipak je snimano u americi iako je kuci moglo isto da se uradi, ako ne i bolje

Pa normalno...tetke koje slusaju Cholu, i ne znaju ko je Abbey Road i sta je Peter Gabriel...Vazno je da je snimano u Londonu, da je do jaja i da dobijes besplatnu telefonsku kartu i kredit!
to se samo nas dvadesetak, kao nesto lozi i brine!
Niko nista i neprimecuje...

Manley 12-12-2006 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear
Pa normalno...tetke koje slusaju Cholu, i ne znaju ko je Abbey Road i sta je Peter Gabriel...Vazno je da je snimano u Londonu, da je do jaja i da dobijes besplatnu telefonsku kartu i kredit!
to se samo nas dvadesetak, kao nesto lozi i brine!
Niko nista i neprimecuje...

pa gde je snimano? u americi ili engleskoj???

DaBear 12-12-2006 02:02 PM

Quote:

pa gde je snimano? u americi ili engleskoj???

U SLOVENIJI !! U nekom novom studiju....tako mi reko Cholin manager. U Real World-u miksali a u Abbey Road-u masterovali..
Internacionalni projekat!

Manley 12-12-2006 02:07 PM

Quote:

U SLOVENIJI !! U nekom novom studiju....tako mi reko Cholin manager. U Real World-u miksali a u Abbey Road-u masterovali..

e jbg-a

pa to je katastrofa, ja sam za to, gde snimas tu i mixaj, a mastering salji gde hoces

cholin menager...sale, jel?

OFF 12-12-2006 02:28 PM

Quote:

Nisam znao da je Beograd u Sloveniji:( (DaBear, ne odnosi se na tebe, vec na ekipu pomenutog pevacha koja je mislila da salje album na mastering na Mesec, ali su skontali da ce neko ukapirati da tamo mozda i nema studio)

perun 12-12-2006 04:06 PM

Quote:

e jbg-a
cholin menager...sale, jel?

Cholin jedini menadzer je Adis Gojak.

Max 12-12-2006 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Nisam znao da je Beograd u Sloveniji:( (DaBear, ne odnosi se na tebe, vec na ekipu pomenutog pevacha koja je mislila da salje album na mastering na Mesec, ali su skontali da ce neko ukapirati da tamo mozda i nema studio)

Snimali su samo deo u Bg .... ostalo je snimano u sloveniji .....

Pozdrav

OFF 12-12-2006 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Snimali su samo deo u Bg .... ostalo je snimano u sloveniji .....

Pozdrav

Pa, znam, ali to kriju kao da je sramota..... a i nije mali deo , mislim bubanj i bass....

Dexxy 12-12-2006 05:23 PM

Sto se tice obisnog sluaoca nista im ne znaci abbey road i real world....Mogao je bilo gde da nesto uradi u preko i da to kaze. Imao bi isti utisak kod obicnog slusaoca.

idekius 12-12-2006 06:07 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Pa, znam, ali to kriju kao da je sramota..... a i nije mali deo , mislim bubanj i bass....

S' obzirom na to kod koga su radili u Bg, trebalo bi da im bude cast, a ne sramota...

All times are GMT +1. The time now is 12:56 PM.