Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Narodnjaci (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15697)

boggy 26-10-2006 06:13 AM

Re: Narodnjaci

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
.....Da smo imali neku svoju jaku muzičku tradiciju, uzeli bi oni od nas.....

Madaaaa... mozda su turci bili pod srbima petsto godina :o... mis'm... sve je to stvar ugla gledanja... :mrgreen: :mrgreen: :rolleyes:

pozdrav

bogi

Sandzama 26-10-2006 06:49 AM

moj favorit: Mašinka Lukić - Apolo 9

Dushan_S 26-10-2006 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by boggy
Madaaaa... mozda su turci bili pod srbima petsto godina :o... mis'm... sve je to stvar ugla gledanja... :mrgreen: :mrgreen: :rolleyes:

pozdrav

bogi

Pa sa obzirom kakvi smo... Nije im bilo lako :D

Arthur 27-10-2006 10:34 AM

nekada perspektivna imperija, sa realnim dometom do spanije, jednostavno nije uspela svariti sve sumanutosti ovog podneblja... na kraju su popizdeli i povukli se na svoje poluostrvo... ;)

Danny Lou 03-11-2006 05:07 PM

skoro sam bio kod kolege u internet klubu i on ima svoju olekciju domacih phone sex varijanti... i necete vjerovati u 100 posto njih u pozadini piche narodnjaci...:(:(:( mislim da ovo nije toliko vezano za temu ali eto pade mi na pamet pa cisto da spomenem... i nisam freak :D

idekius 03-11-2006 05:20 PM

Quote:

Originally Posted by Lou
skoro sam bio kod kolege u internet klubu i on ima svoju olekciju domacih phone sex varijanti... i necete vjerovati u 100 posto njih u pozadini piche narodnjaci...:(:(:( mislim da ovo nije toliko vezano za temu ali eto pade mi na pamet pa cisto da spomenem... i nisam freak :D

A sta si ti ocekivao? Bah-a? :mrgreen:

Kakva muzika, takav i sex ;)

Licno, tokom sex-a preferiram "Child in Time", zbog ritmike... do duse, postalo je zadnjih godina malo iscrpljujuce kad dodje onaj brzi deo, ipak ja vise nemam 20 godina :)

Danny Lou 03-11-2006 05:25 PM

pa dobro sad... :rotfl:mozda Shenberga... :) e al stvarno ne bi mogao uz neki narodnjak da me ubijes...:banghead: pa valjda je u zivotu kao i na svirci u pocetku opalis po tempu a na kraju, strogi adagio... :)

zmaj 03-11-2006 10:21 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
do duse, postalo je zadnjih godina malo iscrpljujuce kad dodje onaj brzi deo, ipak ja vise nemam 20 godina :)

Narezacu ti par shlagera:rotfl:

kVu 06-11-2006 01:22 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
A sta si ti ocekivao? Bah-a? :mrgreen:

Kakva muzika, takav i sex ;)

Licno, tokom sex-a preferiram "Child in Time", zbog ritmike... do duse, postalo je zadnjih godina malo iscrpljujuce kad dodje onaj brzi deo, ipak ja vise nemam 20 godina :)

koi si ti hard kor jbt

idekius 06-11-2006 03:01 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
koi si ti hard kor jbt

Jel? :) A sta ti slushas? Karminu Buranu? :mrgreen::rotfl::rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 03:52 PM.