![]() |
Re: Vangelis ...
arture, postoji ignore funkcija ukoliko ne zelis da citas poruke odredjenih clanova ;)
|
Quote:
|
ideja mi je bila da skrenem pa?nju foruma na besmislenost ovakvog funkcionisanja... već 2 dana niko ni?ta pametno nije pisao osim pičkaranja oko narodnjaka i nadmudrivanja oko Vangelisa, koji je inače, stvar POTPUNO subjektivne prirode
|
Quote:
|
@ Arthur
pokusao sam da ti odgovorim na PM ali ti je inbox pun... @ all Prvo, dugujem izvinjenje svima jer je ovo zapoceto kao licna stvar. Iskreno sam poludeo od filozofije nekih clanova, sto nema nikakve dodirne tacke sa Vangelisom (da stva bude gora) sto se moze vide iz prilozenog da sam istu raspravu pokrenuo na drugom topicu sa istim clanovima. DAKLE, JAVNO IZVINJENJE ZA PREPUCAVACKI SPAM. Sa druge strane onaj ko ne zeli da se nervira neka zaobidje postove koje ga ne zanimaju. I ja sam sam 1000 puta bio posmatrac mnogo gorih prepucavanja pa sam iskulirao...niko me ne tera da citam ta sranja. A ako nema zanimljivih tema napravi je, barem je to lako. ;) |
Sta ste bre digli frku, pa ako se ne raspravlj niocemu, sta bi forum bio? Servisne informacije i mali oglasi!
Nekada se doduse pretvaori u blabla truc, pa nemoze se bas sve iskontrolisati! A i jebi ga Arture pametne stvari su mnogo redje od onih drugih,tako da mora postojati i ovo po nekad. A svima se to desava mozda ti nije bio dan pa si malo mrzovoljan, procice i idemo dalje! |
pa lakse je filozofirati nego raditi nesto pametno..!!:mrgreen:
|
Nego sta nego da je lakse!
Mi smo u kvartu imali lokalnog alkosa, koji kada udje u kafic i krene da davi, mi mu porucimo pice pod uslovom da nesere vise. On se onda naljuti nece da prihvati pice i ode, a usput sa vrata dobaci " Jebem ti i kafanu i pice ako nemogu srati." |
Quote:
A, da, Vangelis, moj dobar drug |
All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM. |