![]() |
Re: Nekoliko trance pitanja
Quote:
Pozz |
Re: trance
|
Re: Nekoliko trance pitanja
Hvala na podrsci markoff. Ako se i ti bavis produkcijom psy trance-a dobrodosao si u timu. Kao i svi ostali.
www.psygarden.org |
cek zar i ovo nije trens ???
1. jam & spoon feat. plavka - right in the night 2. felix - skoro pa sve od njih 3. u.s.u.r.a. - open your mind 4. leila K - open sesame (felix rmx) 5. quench - dreams 6. emmanuel top - turkish bazar (ali ima jednu opasnu trance stvar za koju ne znam ime al imam audio pa cu vam poslati isecak) PESMA SE ZOVE FUSION ! 7. x-cabs - neuro 8. drax ltd. - amphetamine 9. sven vath - skoro pa ceo raniji period tj pocetkom 90-ih 10. vernon - vernon's wonderland (laurent ganier rmx) 11. laurent garnier - alaska (eurotrancey rmx) 12. hardfloor - mahagony roots i ostalo ... po meni su ovo sama srza trance-a naravno ima jos trance himna kao sto su legend b. - lost in love i sl. |
brate, nemoj ovo vise da radis, sevaju me flesevi samo tako.. :(
|
zamisli kako mene srce stegne sta se sve danas naziva trance/techno ...a mladji sam od tebe
|
Eeee, lepo bese doba S.T.R.O.B.-a:(
|
Quote:
|
pa xmmm slucajno ili ne ovog ili sledeceg meseca ce biti 10 godina od kako nas je napustio dj strob :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:52 PM. |