Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Takmicenje za Remix (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15100)

zvincic 30-09-2006 09:17 PM

Re: Takmicenje za Remix

Quote:

Originally Posted by Max
Pazi .... ima mnoogo na 60 hz .... meni je sve ok .... mada moram da poslusam mp3 ..... moguce je da se tu nesto desava .......

Sad cu da stavim sluske da proverim

Hvala na ocenama

osim ako nije dodavana distorzija sa namjerom, definitivno se tu nesto desava - sto ne bi trebalo!

nego, do kada ide ovo glasanje...za sada vodis ;)

edit: dok sam ja ovo napisao, netko te ocito pokopao sa jedinicom :(

DaBear 30-09-2006 09:18 PM

[quote=Max]Pazi .... ima mnoogo na 60 hz .... meni je sve ok .... mada moram da poslusam mp3 ..... moguce je da se tu nesto desava .......

A koliko sam ja uradio mikseva gde sve ide u crveno!! A slusalice...pa ja NIKADA ne proveravam miks na njima!!
Totalno nebitno...

Max 30-09-2006 09:21 PM

evo Hr824 , ns10, AKG 240 , sony Hi slusalice i sony stub ( djubre)

Nema dista na kicku ...... a da je mix prljav .... jeste ..... tako sam ga i radio .....

Samo mi nije jasno sto jedva 3 za tehnicki deo ???

Pozdrav

Max 30-09-2006 09:27 PM

Stos na glasanju je sto na primer ti mozes SVIMA da podelis keceve ..... i cim vide da vodis .... njih tri cetiri ti prilepe keca .... koliko da te spuste ....

Znam sigurno da sam od dosta ljudi dobio petice .... tako da mi neko deli keceve sakom i kapom :D

Meni je daleko bitnije da li se to svidja ljudima ili ne ..... a i drago mi je da su me admini sa World studia stavili kao hot pick .......

Pozdrav

zvincic 30-09-2006 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by Max
evo Hr824 , ns10, AKG 240 , sony Hi slusalice i sony stub ( djubre)

Nema dista na kicku ...... a da je mix prljav .... jeste ..... tako sam ga i radio .....

onda sam ili ja lud, ili me varaju i S2a i akg k271s :)

nista ne ide u clip (stovise, u slusanju peak ide na -16 dBFS)...

Quote:

Samo mi nije jasno sto jedva 3 za tehnicki deo ???
pa najvise zbog toga o cemu raspravljamo....vidim da Vraca ne smeta ali mene npr. ubija...no dobro, ja sam ionako niko i nista :)

inace, na ns10 ovo vjerovatno i ne mozes da cujes, za mackie me nista ne cudi (mrzim te kutije) ali me cudi kako ne primjecujes na slusalicama...kod mene se na akg-u jasno cuje distorzija...

nek i ostali rumljani uskoce, cisto me zanima sto ce reci...nisam valjda jedini ja lud! :)

zvincic 30-09-2006 09:34 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Stos na glasanju je sto na primer ti mozes SVIMA da podelis keceve ..... i cim vide da vodis .... njih tri cetiri ti prilepe keca .... koliko da te spuste ....

Znam sigurno da sam od dosta ljudi dobio petice .... tako da mi neko deli keceve sakom i kapom :D

Meni je daleko bitnije da li se to svidja ljudima ili ne ..... a i drago mi je da su me admini sa World studia stavili kao hot pick .......

ma to je buđav sistem totalno...

trebali su ili napraviti ziri koji ce ocijeniti stvari i donijeti finalnu odluku...ili zabraniti glasanje onima koji su poslali svoj rad...
a i onda ne bi puno napravili jer bi se mrmoti registrirali sa drugim mailom i svima dijelili jedinice...

ja sam uz tvoju peticu podijelio jos jednu...par cetvorki...

ANITA 30-09-2006 09:37 PM

A gdje su linkovi da to skinem? :ups:

Max 30-09-2006 09:37 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
inace, na ns10 ovo vjerovatno i ne mozes da cujes, za mackie me nista ne cudi (mrzim te kutije) ali me cudi kako ne primjecujes na slusalicama...kod mene se na akg-u jasno cuje distorzija...
:)

Sigurno nisi lood ...... samo razmisljam da li mozda zbog kompresije fajla koji stavljaju za laksi stream

Max 30-09-2006 09:38 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
A gdje su linkovi da to skinem? :ups:

Idi malo unazad Anita ...imas i moj i Avaxov link

Pozdrav

zvincic 30-09-2006 09:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Sigurno nisi lood ...... samo razmisljam da li mozda zbog kompresije fajla koji stavljaju za laksi stream

dilemu lako rijesimo, stavi negdje za dl :)

mozes kod mene na server ako hoces

All times are GMT +1. The time now is 02:59 AM.