![]() |
Re: Niko ne pominje pod-ove?
Ja nemam PODxt ali imam Toneport shto je poluisto:) i nemam nikakvih potreba
za pedalama,jedino mi fali wah foot controler koji se moze nabudziti preko midija druge karte,ali tu ti je sve klasika od stomp sekcije:fuzz face,big muff pi fuzz, ibanez tubescreamer,ProCo Rat distorzija,veta compressor,bass overdrive,Bass brassmaster distorzija,boss OC-2 oktaver a ti u pod-u imash josh modela.A i sam si dao delimichno odgovor, u njemu skoro sve ima:)A i sa upgradeom se dobija josh dosta toga tako da mozesh slobodno da zaboravish na dodatne pedale sem ako nisi exibicionist pa volish malo da experimentishesh:) gle,pocheo sam da pricham ko neka geychina(exibicionizam,experimentisanje)tako da je dosta od mene a i vidi koliko je sati dok ovo pishem:),odoh da spavam. Pozdrav! |
U biti sam mislio ubaciti ispred POD-a samo Cry Baby jer nemam kontroler (bude i to doslo). Dolazi sa insataliranim model paketima pa ima prostora za experimente...:)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@Dushan S Javi kad ga budesh probao,planiram i ja da nabavim neki. A koliko si puko za tog behringera? Pozdrav! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Baj d vej, ako samo hoces da menjas presete, mozda moze da ti radi posao neki stari polovan procesor koji ima midi izlaz, ja sam hteo za rocktrona da uzmem GP16 sa pedalboardom al ajd uletelo mi ovo. Onda sa njega kontroli?e? sve plus dobije? jo? jednu spravu sa efektima kao bonus. |
Quote:
Samo jos jedan smor: da li exp. pedala ima u donjem polozaju on/of svich kao pravi wah? |
Quote:
|
Mozda ovo http://www.zzounds.com/item--LINFBVEXP
|
E kul je, i cena je ok... Oni njihovi pedalboard-ovi ranije su ko?tali ne?to ajd zdravo skupo
|
All times are GMT +1. The time now is 03:29 AM. |