![]() |
Re: stylus rmx, halion, sampletank..
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(
LJUDI ALI MENI :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:STYLUS rmx JOS UVIJEK NE RADI!!!!! |
Jesi li pazljivo pratio postupak instalacije koji je dat na videu? Ako tacno tako postupis, onda sve mora da sljaka!
|
Sto je najsmjesnije,Lou je meni in the first place objasnio kako se Stylus instalira i to i danas radi...:D
|
E Marfi stoko! Okreni se u grobu!!!!:banghead: :banghead: :banghead:
|
Ma jebo stylus, prezivjeces valjda i bez njega nekako:cool:
|
Jesi upalio kompjuter :rotfl:
|
Interesuje me shta mislite o DirectWave-u,ja mislim da se radi o fenomenalnom sempleru,izuzetne multitimbralnosti,koji je skoro izashao i kao zaseban vst. Ochitava sve poznatije banke zvukova,mnogo manje kida memoriju nego Halion i Kontakt,a odlichno se i ponasha kada se na njega nadodaju efekti.Skoro je izashao kao zaseban vsti,pre toga ishao je u kombinaciji sa Fl-om!:)
|
vrlo solidan.
|
Uradi ovako Lou. Deinstaliraj rmx, zatim očisti dva direktorijuma, i to:
c:\windows i c:\program files Očisti ih od svega ?to u naslovu sadr?i pojam "RMX"! Za to koristi tra?ilicu (tipke window+F na tastaturi). A onda ponovo instaliraj, prema prilo?enom video uputstvu koje dolazi sa instalacijom.. i moraće da radi! |
E imam jedno pitanje.Dobio sam iz druga iz Amerike,neka dva dvd-a,Retro Funk i Liquid Grooves,neki chudan format,na internetu sam trazio informacija o njima,i koliko mi se chini neophodan je Stylus RMX da bi se koristili.Da li eventualno mogu iz nekog drugog semplera.Unapred zahvalan!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 10:19 PM. |